Sportschoolhouder start Tikkie-actie: ‘Geef ons de vrijheid terug’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Sportschoolhouder start Tikkie-actie: ‘Geef ons de vrijheid terug’

Sportschoolhouder start Tikkie-actie: ‘Geef ons de vrijheid terug’

Sportschoolhouder start Tikkie-actie: 'Geef ons de vrijheid terug'

Satisch Jhamai, sportschoolhouder uit Den Haag start een actie om sporters van boven der 27 jaar ook naar de sportschool te laten gaan. Jhamai wil op donderdag 11 maart een Vechtsportdemonstratie in Den Haag organiseren. Waarbij hij politiek Den Haag uitnodigt om te komen kijken.

,,De sportscholen blijven dicht en mijn 36-jarige broertje is te oud om in groepsverband aan zijn weerstand te werken.Is dat verstandig of doen we de leden van 27 jaar en ouder tekort?”, zegt Jhamai.

Doe mee en sport weer

Jhamai, geen onbekende binnen de vechtsport in ons land maakt zich hard om iedereen weer te kunnen laten sporten. ,,Op donderdag 11 maart 2021, zal ik een Vechtsport demonstratie in Den Haag organiseren, waarbij ik politiek Den Haag zal uitnodigen om een kijkje te nemen bij onze lokale sportschool op het Malieveld. “

,,Hen uitnodig om onze klachtenpetitie in ontvangst te nemen. En om in gesprek te gaan met sportschoolhouders die bang zijn financieel de eindstreep niet te halen”, aldus Jhamai.

Om dit alles mogelijk te maken is Jhamai een Tikki actie begonnen om de boel te financieren. Meer informatie hierover vindt je op de Facebook pagina waar de actie terug te vinden is.

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page