Spoorloos! Vechter verdwijnt op mysterieuze wijze 1 uur voor gevecht
Home / Nieuws / Spoorloos! Vechter verdwijnt op mysterieuze wijze 1 uur voor gevecht

Spoorloos! Vechter verdwijnt op mysterieuze wijze 1 uur voor gevecht

Spoorloos! Vechter verdwijnt op mysterieuze wijze 1 uur voor gevecht

Matthew Elliot had zijn MMA-wedstrijd gisteren in Ierland wel ander voorgesteld. Volledig klaar voor de strijd met de handen ingetapet zat de knokker klaar. Echter was er van zijn rivaal Francis O’ Brien geen spoor te bekennen.

Flink van slag plaatste Elliot een bericht op Instagram waarin hij uit de doeken doet wat er is gebeurt. ,,Ik was gepland om te vechten tegen Francis O’ Brien in het hoofdprogramma, van Ierlands eerste outdoor MMA-vecht”, schrijft Elliot. ,,Daar kregen we een geweldig platform en een kans. Helaas kwam mijn tegenstander niet opdagen in de kooi.”

Van O’Brien was geen spoor te bekennen ook was er geen contact te krijgen met de vechter. ,,Vanwege het aantal gevechten was er een strikte looptijd waarin vechters slots hadden toegewezen om hun handen in te pakken”, aldus Elliot. ,,Die van ons was om 20.45 uur.

Zomaar pleitte

Ik bleef bleef backstage wachten om me klaar te maken om op te warmen. Rond 22.15 uur kreeg ik bericht dat O’Brien niet was komen opdagen om zijn handen ingepakt te krijgen, hij verliet de show en liet zijn team in de steek.”

Wat O’Brien bezielde is niet duidelijk. Elliot laat zich er niet door uit het veld slaan. ,,Ik ben klaar om te vechten tegen elk vedergewicht tegen wie ze me vragen. ik heb ook gehoord dat Bellator MMA ook in november een show heeft in Dublin, ik ben ook meer dan klaar voor de oproep daar”, zegt Elliot die snel hoopt te vechten.

Bekijk ook

'Winnaar!' Rico Verhoeven achter Nabiyev na verliezen titelgevecht

‘Winnaar!’ Rico Verhoeven achter Nabiyev na verliezen titelgevecht

Over het protest is nog geen duidelijkheid

Testo-boy knokt in Basic Fit? 'Doe normaal man'

Testo-boy knokt in Sportschool! ‘Doe normaal man’ (video)

Wat een geweld in de sportschool

KRAK !Jongens vechten door tot arm breekt

KRAK ! Jongens vechten door tot arm breekt (video)

Het liep al snel fout af

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page