Spektakel op NXT Takeover Stand & Deliver Nieuws
Nieuws

Spektakel op NXT Takeover Stand & Deliver

Spektakel op NXT Takeover Stand & Deliver

Vannacht was de eerste nacht van NXT TakeOver Stand and Deliver een feit. Een spektakel waar de Raw en SmackDown brands van kunnen leren. Er zijn nieuwe kampioenen op het evenement gekroond in de beste wedstrijden dat WWE kan aanbieden, en dit is pas de eerste nacht.

Alhoewel het volledige evenement op zichzelf een aanrader is, zijn er ook wedstrijden die uitzonderlijk ook erg aan te raden zijn. Waaronder de NXT United Kingdom Championship wedstrijd tussen Walter en Tommaso Ciampa, wat een ware slachtveld was in de ring en de Tag Teamkampioenschap wedstrijd waar een nieuwe team gekroond werd.

Maar de headliner is dat Raquel Gonzalez de nieuwe NXT vrouwenkampioen is geworden en daardoor Io Shirai onttroonde als de beste vrouw in NXT.

Hieronder staan de volledige resultaten:

· Pre-Show: Zoey Stark versloeg Toni Storm.

· Pete Dunne versloeg Kushida.

· Bronson Reed won de Gauntlet Eliminator match om Johnny Gargano morgen uit te dagen voor de NXT North American Championship.

· NXT United Kingdom Championship: Walter versloeg Tommaso Ciampa om de titel te behouden.

· Vacant NXT Tag Team Championship: MSK versloeg Grizzled Young Veterans en Legado Del Fantasma om de titel te winnen.

· NXT Women’s Championship: Raquel Gonzalez versloeg Io Shirai om de titel te winnen.Hiermee is NXT niet klaar, de tweede nacht van TakeOver Stand and Deliver komt vanavond op Peacock in de VS en elders op WWE Network met onder andere Finn Balor vs Karrion Kross voor het NXT-kampioenschap en Adam Cole vs Kyle O’Reilly. Het eerste nacht is op ieder moment on-demand te kijken op Peacock en WWE Network.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws