Snoop Dogg sport commentator van nieuwe UFC show - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Snoop Dogg sport commentator van nieuwe UFC show

Snoop Dogg sport commentator van nieuwe UFC show

UFC heeft een unieke sport commentator getekend voor de lancering van zijn nieuwe live serie, entertainment icoon Snoop Dogg.

De show, “Dana White’s Tuesdays Night Contender Series,” debuteert 11 juli aanstaande en zal live gaan op de UFC’s internet abonnementservice Fight Pass. Het zal bestaan ​​uit vijf live gevechten die elke dinsdag in Las Vegas plaats zullen vinden, met talent dat nog niet is verbonden aan de UFC. De winnaar zal een contract krijgen bij de UFC, een soort Voice of UFC dus.

Urijah Faber en snoop Dog

Een traditionele commentator zal naar verwachting binnenkort worden aangekondigd, maar kijkers hebben ook een secundaire audio-optie genaamd “SnoopCast”, die de hip-hop artiest naast de gepensioneerde vechter Urijah Faber zal bevatten. Het paar zal ter plaatse commentaar geven van de gevechten.

“Ik ben een grote fan van UFC en ik kijk ernaar uit om deel te nemen aan het team om mijn unieke actie commentaar te geven” zegt Snoop Dogg. ‘Bereidt je maar voor op een gloednieuwe ervaring met Dogg aan de microfoon’.

Snoop Dogg  commentator voorMMA play-by-play de nieuwe UFC-show die volgende maand debuteert
Snoop Dogg  commentator voor de nieuwe UFC-show die 11 juli debuteert

Snoop Dogg  commentator voor de nieuwe UFC-show die 11 juli debuteert

Joe Carr UFC-senior vice-president van internationale uitbreiding van de UFC,  bedacht het concept voor meerdere uitzendingen van een sportevenement, waarbij kijkers een ervaring op basis van trouw aan een specifieke vechter kiezen. En via meerdere kanalen zoals internet en TV.

‘Je begint het te overal te zien in de sport,’ zei Carr. “Vergelijk het maar met American Ninja, je gaat door verschillende rondes als vechter, en het publiek beslist mee, wie uiteindelijk de winnaar wordt”.

“Het is ook een gelegenheid om onze dekking uit te breiden, en onze fan base te verbreden. Snoop is een entertainment icoon. Hij kan voor ons een totaal andere demografische indeling brengen”. Dus over meerdere landen en dan via internet voor iedereen toegankelijk.

Kijkers hebben ook de mogelijkheid om tijdens de live-uitzending Snoop Dogg en Faber zelf te zien.

“Snoop en ik heb lang al iets samen willen doen,” zei de president van de UFC, Dana White. “Hij is een grote vechtsport fan en wilde gevechten verslaan voor TV. Dit is een leuke kans voor fans om SnoopCast te kiezen en te horen dat hij samen met Urijah Faber praat over hoe de gevechten gaan.”

De serie is momenteel gepland voor acht weken, met een sterke mogelijkheid tot toekomstige uitbreiding.

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page