'Sla dan! Ruziezoeker onderuit geslagen na uitdagen verkeerde op straat Nieuws
Nieuws

'Sla dan! Ruziezoeker onderuit geslagen na uitdagen verkeerde op straat

'Sla dan! Ruziezoeker onderuit geslagen na uitdagen verkeerde op straat

Een verhitte confrontatie op straat tot een abrupt einde toen een man, die volhardde in het uitdagen van de verkeerde persoon, uiteindelijk werd neergeslagen en knock-out ging.

Het incident, dat zich afspeelde in het drukke stadscentrum van een nog niet nader genoemde stad, trok de aandacht van omstanders die verbijsterd waren over de escalatie.

Ruziezoeker gevloerd na uitdagen van de verkeerde persoon op straat

De man in kwestie leek aan te dringen op een fysieke confrontatie en daagde zijn tegenstander herhaaldelijk uit om hem te slaan. Omstanders, die de spanning zagen opbouwen, waarschuwden dat dit tot een gewelddadige afloop zou kunnen leiden en spoorden de ruziezoekende man aan om te kalmeren en het conflict te vermijden.

Helaas voor de provocateur leidde zijn aanhoudende gedrag tot een schokkende wending. De persoon die hij uitdaagde, wiens identiteit niet is vrijgegeven, leek genoeg te hebben van de verbale agressie en besloot fysiek in te grijpen. Met een welgemikte klap bracht hij zijn belager naar de grond, waarbij de ruziezoeker direct buiten bewustzijn raakte.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws