Sky Sports en SFS lanceren unieke Super Thai Series talenten vechtshows Nieuws
Nieuws

Sky Sports en SFS lanceren unieke Super Thai Series talenten vechtshows

Sky Sports en SFS lanceren unieke Super Thai Series talenten vechtshows

Een The Voice Of Holland TV show maar dan voor vechtsport talenten dit willen wij toch ook!

Super Thai Series deze zal enkele van de beste Muay Thai-talenten in het Verenigd Koninkrijk belichten, en hen een platform bieden om bekend te worden. Hier zitten wij in Nederland toch ook op te wachten, een unieke concept van een TV zender met veel bereik, en een vechtsport organisatie die op regelmatige basis talenten vechtshows organiseren. Nu hoor ik u denken maar die zij er toch met Spike channel dat Bellator en de WFL uitzendt, en Ziggo met Glory. Dat klopt maar de tijd is rijp voor meer events zoals een Super Thai Series, dat een soort van talenten show a la The Voice Of Holland concept achtig iets is. De tijd is er rijp voor want de vechtsport zit in de lift.

Sky Sports en SFS lanceren unieke Super Thai Series talenten vechtshows

Hoe ziet het Super Thai Series concept er uit

Heel simpel er worden acht talenten van EM Legend tegenover die van Super Fight Series tegenover elkaar gezet. Elke show zal een Thaise vechtshow bevatten. Dit zal enkele van de beste Muay Thai-talenten in het Verenigd Koninkrijk benadrukken en hen een platform bieden voor grote bekendheid. Geselecteerde gevechten worden nationaal op tv getoond via Sky Sports! Maar dat is nog niet alles naast Muay Tahi wordt ook het bekende K-1 systeem gebruikt, en zoals de organisatie het aankondigde; K1-gevechten die bijdragen aan enkele van de grootste shows ter wereld! Dus met andere woorden een uitgebreid platform voor talenten die Nationaal uitgezonden worden als K1-gevechten (K1-show op Sky TV).

Audities doen voor de vechtshows

Wel ingelichte bronnen vertellen ons dat er ook audities komen waar talenten zichzelf in de kijker kunnen spelen. Met andere woorden omdraaien die stoelen van de jury leden en kijken naar vechters die zich willen kwalificeren, Sky Sports is overigens niets vreemd aan de vechtsport wereld zo zenden zij veel vechtsport uit. In het verleden was er zelfs in Nederland Showtime opgericht door Simon Rutz. De Showtime-evenementen werden cross-gepromoot met K-1 en andere Europese promoties uit Italië, België en Engeland. In december 2007 werd het eerste seizoen van It's Showtime Reality Show uitgezonden op Eurosport, met 19 vechters van over de hele wereld. K-1 partnerschap ging door tot K-1's toenemende financiële problemen opdoken, en Simon Rutz beweerde in januari 2011 dat sommige vechters van It's Showtime niet waren betaald voor gevechten in K-1.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws