Ruslan Karaev protegé van Nick Hemmers snel de ring weer in? – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Ruslan Karaev protegé van Nick Hemmers snel de ring weer in?

Ruslan Karaev protegé van Nick Hemmers snel de ring weer in?

Her en der zweven er vechters rond die een tijd niet actief zijn geweest, doch zijn deze zeker in staat om de ring te betreden en een staaltje van hun beste weer te geven. Zo ook Ruslan Karaev die bij de echte kickboks fans zeker een belletje doet rinkelen. Echter heeft hij sinds 2009 niet echt actief meer gevochten, maar hij is nog steeds een van de protegés van Hemmers Gym, en vorige week liet trainer Nick Hemmers via Instagram een mysterieuze post de revue passeren.

Ruslan Karaev de K-1 killer die won van Badr Hari

Dat Ruslan Karaev kan vechten en niet voor een kleintje vervaart is heeft hij zeker al eens eerder bewezen in de K-1 destijds, hij versloeg Badr Hari toch een van de groten van het kickboksen. Ok Hari maakte een succesvolle rentree door bij GLORY de ring in te stappen tegen Rico Verhoeven en recentelijk tegen Hesdy Gerges in een partij die Badr won en daarmee de deur openzette voor eeg ramsj tegen Rico Verhoeven. Maar even terug naar Ruslan Karaev. negen jaar niet vechten kan je dan wel terugkomen? Ja waarom niet hij is tenslotte niet gestopt met trainen.

Blessure gooide roet in het eten voor terugkeer in 2010

Al eerder in 2010 wilde Ruslan Karaev terugkeren in de ring maar liep een knie blessure op. Verdere zaken als een link naar een criminele organisatie en ruzie met zijn toenmalige trainer versnelde het proces ook niet echt. In 2013 deed hij nog een poging bij KOK Fights maar dit was geen echt succes. Maar als wij de Instagram post van Nick Hemmers mogen geloven kan er een spoedige terugkeer worden verwacht.

Ruslan Karaev de protegé van Nick Hemmers snel de ring weer in?

 

 

Bekijk ook

LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

Door schuldig te pleiten aan die beschuldigingen, werden hem een aantal andere aanklachten vrij gescholden.

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page