Ronda Rousey vecht in TV serie Blindspot - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Ronda Rousey vecht in TV serie Blindspot

Ronda Rousey vecht in TV serie Blindspot

Als je er op hoopte weer eens een Ronda Rousey gevecht te zien, dan wordt je wens vervult.

Rousey, de voormalig kampioen van de UFC-vrouwen, kan in sommige gevechtsscènes worden gezien op 3 mei in de NBC-show “Blindspot.” Rousey publiceerde gisteren (donderdag) een promovideo compleet met haar schoppen met een slaan technieken.

Natuurlijk is het alleen choreografisch geweld. Maar dit kan het dichtstbij zijn dat we de nieuwe verloofde Rousey in een soort van gevecht voor een lange tijd zullen zien.

Knock out gegaan

Rousey, 30, heeft niet officieel haar pensioen aangekondigd, maar de president van de UFC, Dana White, heeft gezegd dat “Rowdy” ook nog niet tegen hem heeft gezezd dat zij is uitgevochten. Rousey, ooit de meest dominante vechter op de planeet, is in twee rechte wedstrijden knock out gegaan, tegen Holly Holm en Amanda Nunes.

Gemaakt voor de gevangenis

Als Mixed Martial Artist (gemengde vechtsporter)  heeft ze zeker de moeilijke buitenkant om het in de gevangenis te maken. Het is dus geen wonder dat Ronda Rousey werd gevraagd als gevangenisbewoner voor NBC’s Blindspot. Eerder in februari dit jaar werd de atleet gezien terwijl er een scène opgenomen werd voor de tv-serie in Brooklyn, New York.

Deze waarneming kwam twee maanden nadat ze in december een verlies heeft geleden tegen de UFC-vechter Amanda Nunes. De 30-jarige heeft een gastrol als een gevangene die is opgesloten voor het vervoer van wapens over staats grenzen van de Verenigde Staten, aldus de TV producent. Ronda’s kenmerkende Amerikaanse oranje gevangenins outfit, gelaagd over een wit sweatshirt, was vol met wat bleek vals bloed te zijn.

Over NBC Blindspot

Blindspot is een Amerikaanse criminele drama televisieserie gemaakt door Martin Gero, met Sullivan Stapleton en Jaimie Alexander. De serie is voor het eerst gepresenteerd op 21 september 2015. Op 9 oktober 2015 werd een 9-negen delen vervolg op gegeven, waarbij het eerste seizoen tot 22 episodes werd gebracht, plus een extra aflevering die het totaal op 23 episodes heeft gebracht. Op 9 november 2015 verliep NBC het tweede seizoen van Blindspot. Het tweede seizoen is gepresenteerd op 14 september 2016.

Bekijk ook

Doping levensgevaarlijk! ‘Vechtsportautoriteit haalt uit’

Doping is en elke sport aanwezig en de bestrijding is niet altijd even eenvoudig.

‘Ik sloop hem!’ Holzken belooft Rus pak slaag

Nieky Holzken maakt op 26 maart zijn terugkeer naar de ONE kickboksring

Genadeklap! UFC zet vechter na 14 jaar op straat

De vechtsport organisatie koos ervoor zijn contract niet te verlengen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page