Roel Mannaart tegen Antonio Plazibat de ring in op K-1 World GP in maart - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Roel Mannaart tegen Antonio Plazibat de ring in op K-1 World GP in maart

Roel Mannaart tegen Antonio Plazibat de ring in op K-1 World GP in maart

Als iemand de K-1 levend houdt als Nederlander is dat Roel Mannaart wel, op 21 maart staat hij tegenover Antonio Plazibat

Dat de K-1 nog springlevend is en een doorstart maakt is de afgelopen tijd goed te bespeuren, een van de Nederlanders die daar met goed resultaat zijn kunnen laat zien is Roel Mannaart. Als zoon van een van Nederands bekende vechters van weleer, Andre Mannaart staat hij zijn mannetje in deze zware competitie. Er gaan al tijden geruchten dat de K-1 zelfs naar Europa zou komen, maar tot nu toe niets concreets dus zijn wij afhankelijk van het nieuws uit Japan.

Roel Mannaart tegen Antonio Plazibat de ring in op K-1 World GP in maart

Zwaargewicht divisie nieuw leven geblazen

K-1 Japan heeft de wereld in vuur en vlam gezet met hun toernooien en evenementen die voornamelijk vechters onder de 70 kg belichten, tot een punt waarop een groot deel van de beste vechters onder de 70 kg allemaal onder de vlag van K-1 Japan vallen. Echter heeft K-1 Japan vorig jaar de stap gezet naar de K-1-roots door op 23 november 2017 zijn zwaargewicht divisie te laten herleven met een zwaargewicht Grand Prix. Deelnemers aan deze zwaargewicht divisie waren vorig jaar, Makoto Uehara, Pacome Assi, K-JEE, Antonio Plazibat, Masahiro Iwashita, Roel Mannaart, Koichi Pettas en Ibrahim El Bouni.

De meeste vechters hebben deelgenomen aan KRUSH, K-1 Japan en KHAOS

De meeste vechters hebben deelgenomen aan de K-1 Japan-familie van evenementen van KRUSH, K-1 Japan en KHAOS, inclusief kwalificatiewedstrijden voor dit toernooi. Roel Mannaart staat nu dus tegen Antonio Plazibat de ring in op K-1 World GP op 21 maart aanstaande. In wat een knalharde partij belooft te worden want beide vechters staan bekend om hun doorzettingsvermogen en hardheid.

Bekijk ook

Nieuwe datum Badr vs Wrzosek, Glory keert terug naar Gelredome

Gisteren ontstond er enige commotie toen bleek dat het Glory 78 evenement van 17 juli werd verplaatst.

Glory’s Luis Tavares: ‘Ik vecht liever in een vol stadion’

Luis Tavares stond gepland te vechten tegen Sergej Maslobojev tijdens Glory 78 op 17 juli.

ONE Championship slaat kickboks evenement in Amsterdam over?

Op 10 Juli zou in Amsterdam in de Sporthallen Zuid het eerste ONE Championship kickboks evenement plaatsvinden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page