ROAD FC benoemd Dae-Hwan Kim tot nieuwe CEO Nieuws
Nieuws

ROAD FC benoemd Dae-Hwan Kim tot nieuwe CEO

ROAD FC benoemd Dae-Hwan Kim tot nieuwe CEO

ROAD Fighting Championship maakt de benoeming van haar nieuwe Chief Executive Officer Kim Dae-Hwan bekend

Na de aankondiging van ROAD FC oprichter en president Jung Mun-Hong gisteren dat hij zijn aftreden als CEO aanbood, kondigt ROAD FC de benoeming aan van een nieuwe CEO, de heer Kim Dae-Hwan.

Foto: ROAD FC
Foto: ROAD FC

ROAD FC werd in 2010 opgericht door Jung Mun-Hong, die de wedergeboorte van MMA in Korea bouwde, financierde en leidde naar aanleiding van het traumatische effect dat de schokkende ondergang van Pride FC had op Azië. De visie van Jung leidde ROAD FC tot de beste mixed martial arts-promotie die Zuid-Korea ooit heeft gehad. In juli 2015 begon ROAD FC aan een wereldwijde expansie met shows in Japan en China, verwierf grote merksponsors en onderhandelde over baanbrekende nationale tertiaire uitzendingen in 16 landen over de hele wereld, waaronder China's massale kanaal CCTV. Momenteel is ROAD FC het eerste Koreaanse sportmerk dat wereldwijde erkenning geniet.

De opvolger van de heer Jung als CEO van ROAD FC is de heer Kim Dae-Hwan.

Dhr. Kim is de afgelopen 13 jaar een bekende commentator voor uitgezonden gevechtsporten op vele topkanalen. Hij heeft hard gewerkt om MMA in Zuid-Korea te ontwikkelen door atleten in binnen- en buitenland te ondersteunen, sportscholen te openen, te coachen en te concurreren. Zijn professionele record staat op 8-1 in de welter- en middengewicht divisies, met zes knockouts op een rij. Kim's meest recente gevecht in oktober 2017 was een KO-overwinning met de hoogste waarde om de Wardog middengewicht titel in Japan te claimen.

CEO Kim verklaarde:

"De voormalige CEO Jung Mun-Hong begon ROAD FC als een gretige jongeman en nu is het de beste Aziatische MMA-organisatie. In de geschiedenis van vechtsporten in Zuid-Korea heeft een merk als ROAD FC nooit bestaan. Er zijn ongeveer 1000 ROAD FC-aangesloten sportscholen die alleen in Zuid-Korea actief zijn. Het is een eer om te worden ingewijd als de CEO van een dergelijke organisatie. Kijkend naar ROAD FC's ontwikkeling van buitenaf, heb ik gezien hoe het zich heeft ontwikkeld en ik heb veel ideeën over wat de fans willen, en waar ROAD FC vooruitgang kan boeken. Ik zal mijn best doen om ervoor te zorgen dat ROAD FC doorgaat als de toporganisatie in Azië en verder het wereldwijde initiatief. "

Oprichter Jung Mun-Hong verklaarde:

"Toen ik ROAD begon, was het mijn wens om een ​​fase te creëren waarin mijn studenten en junioren voor eeuwig konden vechten. Ik wilde een zichzelf in stand houdende promotie maken, geen promotie die onder invloed van de externe omgeving zou kunnen komen. Nu is ROAD een wereldwijde instelling geworden die nooit zal instorten en zich verder zal blijven ontwikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat Kim Dae-Hwan de nummer één MMA-competitie in Azië zal leiden in de richting van nog verdere groei. "

De inauguratieceremonie van CEO Kim zal worden gehouden op 23 december op het Year End Festival na ROAD FC 045 XX in het Grand Hilton Seoul, Zuid-Korea.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws