RIZIN WGP: Via livestream Andy Souwer versus Akiyo Nishiura kijken! Nieuws
Nieuws

RIZIN WGP: Via livestream Andy Souwer versus Akiyo Nishiura kijken!

RIZIN WGP: Via livestream Andy Souwer versus Akiyo Nishiura kijken!

Morgen zondag 15 Oktober vecht Andy Souwer in Japan op het RIZIN World Grand Prix tegen Akiyo Nishiura!

RIZIN WGP: Via livestream Andy Souwer versus Akiyo Nishiura kijken!

Voor de trouwe Andy Souwer fans is er de mogelijkheid om de partij via Live Stream te bekijken. Je moet er op je vrije zondag wel even vroeg voor uit de veren want net als vorige week zondag met Formule 1 Grand Prix in Japan waar Max Verstappen Jr in mee reedt, is het tijdsverschil groot met Nederland!

Vroeg je bed uit om Andy te steunen

Wij noemden het al het tijdsverschil is groot met Japan. De partij van van Souwer tegen Nishiura zal te zien zijn via PAY-PER-VIEW op Fitetv, de paerijtn beginnen omstreeks 07:00 uur Nederlandse tijd. Als je de Fight Card bekijkt kun je een beetje inschatten hoel laat Andy vecht. Het goede nieuws is dat je niet alleen met een creditcard kunt betalen maar ook met Paypal, een betaalmiddel dat iedere Nederlander wel zo'n beetje tot zijn beschikking heeft! Je koopt vast wel eens iets op Abay of Bol.com, dit is het zelfde principe voor de PAY-PER-VIEWS.

RIZIN WGPWaar de Live Stream te vinden en wat kost het?

Via deze link kun je naar FiteTV gaan, het is reuze handig want zij hanteren een aftelsysteem zodat je kunt zien hoelang het nog duurt voor de partijen beginnen. De kosten liggen op $19,99 omgerekend is dat €16,00.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws