Rico Verhoeven wint van Jamal Ben Saddik op Glory 49 Redemption! Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven wint van Jamal Ben Saddik op Glory 49 Redemption!

Rico Verhoeven wint van Jamal Ben Saddik op Glory 49 Redemption!

Rico Verhoeven kreeg dan eindelijk zijn redemptie wraak tegen Jamal Ben Saddik

Een partij waar niet niet alleen beide vechters naar hadden uitgekeken, een wraak gevecht zoals velen het noemde, met veel spektakel vooraf. De staredown tijdens de officiële persconferentie eindigde bijna in een clash toen naar verluidt Ben Saddik in het gezicht van Verhoeven spuugde. Cor Hemmers kon beide vechters maar net uit elkaar houden, allemaal show of aanzet tot meer?

Fot Glory: James Law
Fot Glory: James Law

In een volgeladen Ahoy in Rotterdam zag het publiek twee vechters die elkaar er voor over hadden

Daar stonden ze dan tegenover elkaar, in een gevecht dat niets verhullend bleek, harde actie van beiden Rico die een kopstoot gaf in het begin van de eerste ronde, dit zegt iets over de haat tegen elkaar. Ben Saddik die als een wilde los ging en kalm en gefocust oogde. Verhoeven kreeg flinke stoten naar het hoofd te verduren, en leek niet te beseffen wat hem raakte. Verhoeven vocht constant in de achteruit, en had het zwaar in de tweede ronde, het voordeel lag duidelijk bij Ben Saddik, maar volgens de jury niet.

Het geweld gaat door

Ben Saddik oogt rustig terwijl de derde ronde een aanvang neemt, zoekend naar een KO, maar een technisch vechtende Verhoeven. Weer een jab op de neus van Verhoeven, weer een klap waardoor Verhoeven licht neerging. Maar herstelde en kwam terug, Saddik goed uit maar herpakte zich. De vierde ronde pakte de beide vechters wat meer rust, door de tijd te nemen na een trap tegen het kruis bij Saddik. Een trap tegen het hoofd van Saddik luidde het einde in van Ben Saddik ,die tegen canvas ging na een stotenregen en verliest door knockout. Verhoeven heeft zijn redemptie gekregen en blijft de onbetwiste wereldkampioen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws