Rico Verhoeven wint van Jamal Ben Saddik op Glory 49 Redemption! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Rico Verhoeven wint van Jamal Ben Saddik op Glory 49 Redemption!

Rico Verhoeven wint van Jamal Ben Saddik op Glory 49 Redemption!

Rico Verhoeven kreeg dan eindelijk zijn redemptie wraak tegen Jamal Ben Saddik

Een partij waar niet niet alleen beide vechters naar hadden uitgekeken, een wraak gevecht zoals velen het noemde, met veel spektakel vooraf. De staredown tijdens de officiële persconferentie eindigde bijna in een clash toen naar verluidt Ben Saddik in het gezicht van Verhoeven spuugde. Cor Hemmers kon beide vechters maar net uit elkaar houden, allemaal show of aanzet tot meer?

Rico Verhoeven wint van Jamal Ben Saddik op Glory 49 Redemption!
Fot Glory: James Law

In een volgeladen Ahoy in Rotterdam zag het publiek twee vechters die elkaar er voor over hadden

Daar stonden ze dan tegenover elkaar, in een gevecht dat niets verhullend bleek, harde actie van beiden Rico die een kopstoot gaf in het begin van de eerste ronde, dit zegt iets over de haat tegen elkaar. Ben Saddik die als een wilde los ging en kalm en gefocust oogde. Verhoeven kreeg flinke stoten naar het hoofd te verduren, en leek niet te beseffen wat hem raakte. Verhoeven vocht constant in de achteruit, en had het zwaar in de tweede ronde, het voordeel lag duidelijk bij Ben Saddik, maar volgens de jury niet.

Het geweld gaat door

Ben Saddik oogt rustig terwijl de derde ronde een aanvang neemt, zoekend naar een KO, maar een technisch vechtende Verhoeven. Weer een jab op de neus van Verhoeven, weer een klap waardoor Verhoeven licht neerging. Maar herstelde en kwam terug, Saddik goed uit maar herpakte zich. De vierde ronde pakte de beide vechters wat meer rust, door de tijd te nemen na een trap tegen het kruis bij Saddik. Een trap tegen het hoofd van Saddik luidde het einde in van Ben Saddik ,die tegen canvas ging na een stotenregen en verliest door knockout. Verhoeven heeft zijn redemptie gekregen en blijft de onbetwiste wereldkampioen.

Bekijk ook

Joshua promotor Hearn: ‘Vergeet Fury onze focus is gericht op Usyk’

Eddie Hearn zegt dat de focus van zijn vechter Anthony Joshua vooral gericht is op Oleksandr Usyk.

‘Ik eerst’: Nederlander Buist eist titelkans bij ONE Championship op

Pieter Buist, MMA-lichtgewicht die onder de vlag van ONE Championship vecht eist zijn kans op een titelgevecht bij de organisatie op

‘Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer’

De zwaargewicht rivalen zullen op 24 juli opnieuw vechten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page