Home / Nieuws / Rico Verhoeven de ring in tijdens GLORY 54 Engeland!

Rico Verhoeven de ring in tijdens GLORY 54 Engeland!

Het wachten is voorbij. Vijf jaar na de eerste keer in Londen keert GLORY later dit voorjaar eindelijk terug naar het Verenigd Koninkrijk. GLORY heeft vandaag details bekendgemaakt dat GLORY 54 Birmingham en GLORY 54 SuperFight Series, plaatsvinden op zaterdag 2 juni in Genting Arena te Birmingham. Een van de meest dominante kampioenen van het kickboksen, Rico “The King of Kickboxing” Verhoeven neemt het op tegen de zwaargewicht Mladen “The Scorpion Sting” Brestovac in een drie-ronde, niet-titel gevecht.

Rico Verhoeven de ring in tijdens GLORY 54 Engeland!

Getraind onder bokscoach Peter Fury in Manchester

Verhoeven heeft 15 gevechten gewonnen in de GLORY-ring, gemarkeerd door zes titelverdedigingen en recente overwinningen over Jamal Ben Saddik, de mixed martial arts veteraan Antonio “Bigfoot” Silva en kickbokslegende Badr Hari. Vechten op Engelse bodem voelt vertrouwd voor ‘The King’, terwijl Verhoeven uitgebreid heeft getraind onder gerenommeerde bokscoach Peter Fury in Manchester.

De knockout koning Brestovac

Brestovac stond tegenover Verhoeven voor het GLORY zwaargewicht kampioenschap in 2016 en verloor met eenduidigheid van stemmen. Sindsdien heeft hij vijf keer gewonnen in zes gevechten, waaronder een knock-out tegen Hesdy Gerges die hij binnen een minuut KO  trapte. Wat de partij tussen Verhoeven en Brestovac zal brengen is te bezien een paar dikke knockouts kunne op de loer liggen, zeker met het gevecht van Brestovac tegen Gerges in het achterhoofd zal Verhoeven op zijn hoede moeten zijn.

 

Bekijk ook

WFL Boxing Influencers: ‘bekende rappers en vloggers met elkaar op de vuist’

Vanaf februari 2019 komt de World fighting League met een nieuw boks concept. Net als ...

Bizar: 15-jarig vechtsport talent sterft tijdens opladen iPhone

Irina Rybnikova, een opkomend vechtsport talent, stierf zaterdag thuis in de Siberische stad Bratsk, Rusland. ...

Netflix komt met extreme vechtsport serie voor Nederlandse fans

Goed nieuws voor de vechtsport fans die een abonnement op Netflix hebben. De zender komt ...