Rico Verhoeven daagt Anthony Joshua uit voor gevecht! Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven daagt Anthony Joshua uit voor gevecht!

Rico Verhoeven daagt Anthony Joshua uit voor gevecht!

Rico Verhoeven daagt Anthony Joshua uit voor gevecht!

Rico Verhoeven niet bang voor een gevecht tegen Anthony Joshua

De Nederlandse kickbokser is 's werelds beste in de zwaargewicht divisie en is zeker niet bang voor een gevecht met Joshua, en beweert zelfs dat hij "absoluut" zou overwinnen als ze tegen zijn voorwaarden het gevecht aan zouden gaan," aldus de krant. "Kickboksen is een superieure sport als je het tegenover het boksen zet, het is geen verrassing dat ik hem absoluut zou verslaan," zegt Verhoeven tegen The Daily Star.

Ik combineer bokstraining met kickboksen

Hij voegde eraan toe: "Als we elkaar in de boksring zouden ontmoeten, zou ik ervoor moeten zorgen dat ik goed voorbereid ben, omdat ik zo lang zo gefocust ben op kickboksen. "Maar ik combineer bokstraining met kickboksen. Ik train met Peter Fury om mijn boksvaardigheden te ontwikkelen en hij is een van de beste ter wereld. "Dus wie weet? Het zou een interessante uitdaging zijn," Aldus Verhoeven.

Zelfs de beste MMA kampioenen redden het niet tegen GLORY vechters

GLORY CEO Marshall Zelaznik: "Het was lang onze ambitie om GLORY naar het Verenigd Koninkrijk te brengen en de Britse vechtfans te laten zien dat kickboksen de thuisbasis is van de elite vechters uit de hele wereld. "Onze stal herbergt de beste vechters in de wereld, zij zijn de snelste en hardste strijders op de planeet. "Eerlijk gezegd, als je zelfs één van de beste MMA-kampioenen tegen GLORY-kampioenen neer zou zetten, is er geen enkele die het zou redden tegen een top GLORY-atleet.". Dat is een feit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws