Rico Verhoeven daagt Anthony Joshua uit voor gevecht! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Rico Verhoeven daagt Anthony Joshua uit voor gevecht!

Rico Verhoeven daagt Anthony Joshua uit voor gevecht!

Als zwaargewicht wereldkampioen Rico Verhoeven zijn zin krijgt stapt hij op niet al te lange termijn de ring in tegen meervoudig wereldkampioen boksen Anthony Joshua. De Engelse krant The Daily Star weet dit vandaag te melden op haar website. Zij spraken met Verhoeven vooruitlopend op zijn partij in Engeland tijdens GLORY 54 Birmingham waar hij Mladen Brestovac treft. Het gevecht waar hij Joshua voor uitdaagt zal wel een kickboks gevecht moeten zijn.

Rico Verhoeven daagt Anthony Joshua uit voor gevecht!

Rico Verhoeven niet bang voor een gevecht tegen Anthony Joshua

De Nederlandse kickbokser is ’s werelds beste in de zwaargewicht divisie en is zeker niet bang voor een gevecht met Joshua, en beweert zelfs dat hij “absoluut” zou overwinnen als ze tegen zijn voorwaarden het gevecht aan zouden gaan,” aldus de krant. “Kickboksen is een superieure sport als je het tegenover het boksen zet, het is geen verrassing dat ik hem absoluut zou verslaan,” zegt Verhoeven tegen The Daily Star.

Ik combineer bokstraining met kickboksen

Hij voegde eraan toe: “Als we elkaar in de boksring zouden ontmoeten, zou ik ervoor moeten zorgen dat ik goed voorbereid ben, omdat ik zo lang zo gefocust ben op kickboksen. “Maar ik combineer bokstraining met kickboksen. Ik train met Peter Fury om mijn boksvaardigheden te ontwikkelen en hij is een van de beste ter wereld. “Dus wie weet? Het zou een interessante uitdaging zijn,” Aldus Verhoeven.

Zelfs de beste MMA kampioenen redden het niet tegen GLORY vechters

GLORY CEO Marshall Zelaznik: “Het was lang onze ambitie om GLORY naar het Verenigd Koninkrijk te brengen en de Britse vechtfans te laten zien dat kickboksen de thuisbasis is van de elite vechters uit de hele wereld. “Onze stal herbergt de beste vechters in de wereld, zij zijn de snelste en hardste strijders op de planeet. “Eerlijk gezegd, als je zelfs één van de beste MMA-kampioenen tegen GLORY-kampioenen neer zou zetten, is er geen enkele die het zou redden tegen een top GLORY-atleet.”. Dat is een feit.

 

Bekijk ook

Handhavers geklapt op strand! 'Scheveningen is beter'

Handhavers geklapt op strand! ‘Scheveningen beter’ (video)

Handhavers worden vaak niet voor vol aangezien en als Playmobiel politie bestempelt.

'3 ronden keihard vechten!' Ben Saddik over gevecht met Adegbuyi op Glory 81

‘3 ronden keihard vechten!’ Ben Saddik over gevecht met Adegbuyi op Glory 81

In Dusseldorf kunnen de fans 3 ronden oorlog verwachten.

Glory Kickbokser Luis Tavares geschorst voor onbepaalde tijd

Glory Kickbokser Luis Tavares geschorst voor onbepaalde tijd

Luis Tavares is voor onbepaalde tijd geschorst

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page