Rico Verhoeven bid voor vermiste prof worstelaar Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven bid voor vermiste prof worstelaar

Rico Verhoeven bid voor vermiste prof worstelaar
Rico Verhoeven bid voor vermiste prof worstelaar

GLORY Kickboxing kampioen Rico Verhoeven bid voor de veilige terugkeer van Shad Gaspard

Shad Gaspard werd zondag opgeslokt door de golven op Venice Beach terwijl hij reddingswerkers aangaf eerst zijn zoontje te redden. Tot op heden is er nog geen spoor van de verdwenen top atleet.

Gaspard die een voormalig WWE pro-worstelaar inwas op het strand met zijn vrouw en 12-jarig zoontje, tijdens het zwemmen werd Gaspard en zijn zoontje samen met een aantal ander zwemmers overvallen door een sterke onderstroom.

Weinig hoop

Reddingszwemmers die pogingen deden om de in problemen geraakte Gaspard uit het water te halen kregen te horen van de atleet eerst zijn zoontje veilig op het strand te zetten. Gaspard werd verrast door een hoge golf en is sindsdien spoorloos.

Op Instagram toont Verhoeven zijn medeleven en zegt; "Bidden voor mijn broer @ shadbeast13 en zijn vrouw @silianagaspard en hun zoon." De zoektocht naar Gaspard wordt voortgezet alhoewel het ergste wordt gevreesd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws