Rico Verhoeven: ‘Bareknuckle boksen is van hoger niveau’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Rico Verhoeven: ‘Bareknuckle boksen is van hoger niveau’

Rico Verhoeven: ‘Bareknuckle boksen is van hoger niveau’

Rico Verhoeven: 'Bareknuckle boksen is van hoger niveau'

Rico Verhoeven is als topknokker wel wat gewend. Zijn staat van dienst als kickbokser en wereldkampioen behoeft geen uitleg. Toch blijkt Bareknuckle boksen een sport te zijn die de topatleet van een hoger niveau vindt.

Kickboksen op hoog niveau is niet voor iedereen weggelegd. Je moet van goede huize komen wil je de top bereiken zoals Verhoeven. De regerend en als kampioen ongeslagen topvechter heeft veel gevechten overleeft.

Als het aankomt op overleven in de ring dan is dat bij Bareknuckle boksen waar met de blote vuist geknokt wordt keer van toepassing. Afgelopen vrijdag maakte voormalig UFC-vechter Paige VanZant haar bloederige debuut in de sport. VanZant verloor van Britain Hart die zij een tand uit de mond ramde.

Wat voor Rico

VanZant zegt te leven voor het vechten en plaatste vanavond een video van haar gevecht met Hart op Instagram. Niemand minder dan Verhoeven reageerde vrijwel direct op de post. ,,Dit is van een hoger niveau”, reageert Verhoeven.

Rico Verhoeven: 'Bareknuckle boksen is van hoger niveau'

De reactie van de kampioen maakt gelijk reacties van oplettende fans los. ,,Iets voor de toekomst Champ”, vraagt een van hen. Voorlopig heeft Verhoeven nog een aantal gevechten op zijn contract bij GLORY Kickboxing. Maar wie weet wat e toekomst brengt.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page