Rico Verhoeven: 'Bareknuckle boksen is van hoger niveau' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven: 'Bareknuckle boksen is van hoger niveau'

Rico Verhoeven: 'Bareknuckle boksen is van hoger niveau'

Rico Verhoeven is als topknokker wel wat gewend. Zijn staat van dienst als kickbokser en wereldkampioen behoeft geen uitleg. Toch blijkt Bareknuckle boksen een sport te zijn die de topatleet van een hoger niveau vindt.

Kickboksen op hoog niveau is niet voor iedereen weggelegd. Je moet van goede huize komen wil je de top bereiken zoals Verhoeven. De regerend en als kampioen ongeslagen topvechter heeft veel gevechten overleeft.

Als het aankomt op overleven in de ring dan is dat bij Bareknuckle boksen waar met de blote vuist geknokt wordt keer van toepassing. Afgelopen vrijdag maakte voormalig UFC-vechter Paige VanZant haar bloederige debuut in de sport. VanZant verloor van Britain Hart die zij een tand uit de mond ramde.

Wat voor Rico

VanZant zegt te leven voor het vechten en plaatste vanavond een video van haar gevecht met Hart op Instagram. Niemand minder dan Verhoeven reageerde vrijwel direct op de post. ,,Dit is van een hoger niveau", reageert Verhoeven.

De reactie van de kampioen maakt gelijk reacties van oplettende fans los. ,,Iets voor de toekomst Champ", vraagt een van hen. Voorlopig heeft Verhoeven nog een aantal gevechten op zijn contract bij GLORY Kickboxing. Maar wie weet wat e toekomst brengt.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/zwaar-bebloede-overeem-sneuvelt-tegen-rus-volkov-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws