Home / Nieuws / Rico Verhoeven: ‘Bareknuckle boksen is van hoger niveau’

Rico Verhoeven: ‘Bareknuckle boksen is van hoger niveau’

Rico Verhoeven: 'Bareknuckle boksen is van hoger niveau'

Rico Verhoeven is als topknokker wel wat gewend. Zijn staat van dienst als kickbokser en wereldkampioen behoeft geen uitleg. Toch blijkt Bareknuckle boksen een sport te zijn die de topatleet van een hoger niveau vindt.

Kickboksen op hoog niveau is niet voor iedereen weggelegd. Je moet van goede huize komen wil je de top bereiken zoals Verhoeven. De regerend en als kampioen ongeslagen topvechter heeft veel gevechten overleeft.

Als het aankomt op overleven in de ring dan is dat bij Bareknuckle boksen waar met de blote vuist geknokt wordt keer van toepassing. Afgelopen vrijdag maakte voormalig UFC-vechter Paige VanZant haar bloederige debuut in de sport. VanZant verloor van Britain Hart die zij een tand uit de mond ramde.

Wat voor Rico

VanZant zegt te leven voor het vechten en plaatste vanavond een video van haar gevecht met Hart op Instagram. Niemand minder dan Verhoeven reageerde vrijwel direct op de post. ,,Dit is van een hoger niveau”, reageert Verhoeven.

Rico Verhoeven: 'Bareknuckle boksen is van hoger niveau'

De reactie van de kampioen maakt gelijk reacties van oplettende fans los. ,,Iets voor de toekomst Champ”, vraagt een van hen. Voorlopig heeft Verhoeven nog een aantal gevechten op zijn contract bij GLORY Kickboxing. Maar wie weet wat e toekomst brengt.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

‘Rico Verhoeven moet voetbalclub Sparta redden’

Rico Verhoeven zou ingeschakeld moeten worden om voetbalclub Sparta een helpende hand te bieden. Dat zegt analist Robert Maaskant vandaag in het AD. De topkickboksers zou motivator kunnen optreden om de club uit het dal te halen.

‘Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem, je wilt het zien’

Alistair Overeem is door de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC aan de kant gezet. Het nieuws ...

Alistair Overeem (40) door UFC genadeloos op straat gezet

Alistair Overeem de Nederlandse MMA en kickbokslegende is ontslagen door vechtsport organisatie de UFC. De ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page