Raquel Pennington gewond bij auto ongeluk en valt uit voor UFC 219 Nieuws
Nieuws

Raquel Pennington gewond bij auto ongeluk en valt uit voor UFC 219

Raquel Pennington gewond bij auto ongeluk en valt uit voor UFC 219

Velen hebben zich reeds afgevraagd wie op UFC's eindejaar kaart voor UFC 219 op 30 december in Las Vegas zullen staan.

Met interessante lineups voor zowel UFC 217 in NYC als UFC 218 in Detroit, hebben fans hoge verwachtingen van de UFC afsluiter van 2017. Hoewel er sprake is van veel speculatie over het feit of het Connor "Notorious" McGregor zou zijn, die de hoofd partij zal vechten. Is het nog een raadsel wie de ondersteunende partijen zullen invullen.

Raquel Pennington gewond bij auto ongeluk en valt uit voor UFC 219

Mondelinge afspraak

Volgens een rapport dat gisteren gepubliceerd werd door Combate, zou UFC's Vrouwen Bantamgewicht Kampioen Amanda Nunes aantreden, en mondeling ingestemd hebben om haar titel te verdedigen op UFC 219 tegen uitdager Raquel Pennington. Nunes vocht in september bij UFC 215, toen ze rivaal Valentina Shevchenko versloeg in wat een krappe beslissing was. Aan de andere kant heeft Pennington sinds november geen competitie gehad, toen ze haar win record verlengde naar vier gevechten met een overwinning tegen de voormalige kampioen Miesha Tate bij UFC 205.

Raquel Pennington gewond bij auto ongeluk

Helaas was de mondelinge overeenkomst voor niets, omdat Pennington kort daarna een flinke been blessure heeft opgelopen. Raquel "Rocky" Pennington was betrokken bij een vrij ernstig auto-ongeluk afgelopen woensdag, wat resulteerde in een gebroken been en haar daaropvolgende terugtrekking van het gevecht. Het is nu nog onduidelijk of Nunes op de UFC 219-kaart blijft om haar titel te verdedigen, of dat deze compleet van de kaart wordt gehaald!.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws