Politie pakt bekende MMA-vechter op na grote drugsvondst
Home / Nieuws / Politie pakt bekende MMA-vechter op na grote drugsvondst

Politie pakt bekende MMA-vechter op na grote drugsvondst

Garret Nybakken werd vorige week thuis gearresteerd en beschuldigd van bezit van drugs met het oog op mensenhandel. Opbrengsten van misdrijven, het overtreden van een vuurwapenverbod. En aanklachten op grond van de cannabis wet.

De 39-jarige MMA-vechter Nybakken wordt geconfronteerd met meerdere aanklachten. Nadat meer dan $ 700.000 aan drugs en contant geld in beslag werd genomen in zijn huis in het westen van Edmonton, Canada.

De politie zegt ook honderden patronen munitie te hebben gevonden, die Nybakken niet mag hebben vanwege een eerdere veroordeling. Het lijstje met gevonden drugs liegt er niet om.

Grote vondst

Zo werd er 2.150 gram cocaïne, 1.900 gram methamfetamine, 94 gram fentanyl. 261 gram ketamine, 12.200 gram cannabis, 2.100 gram psilocybine-paddenstoelen. 50 tabbladen LSD, 100 milliliter GHB, 14.000 gram polijstmiddelen en $ 74.670 contant zeker gesteld.

De Canadese politie zegt dat het een van de grootste vondsten van drugs is in het land. Nybakken vocht voor een aantal grote organisaties. Hij had zin laatste wedstrijd in 2018, maar raakte aan lager wal.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

UFC vechtbaas Dana White bevestigt terugkeer naar Fight Island Abu Dhabi

Iets meer dan zeven maanden na het laatste Fight Island-evenement keert de Octagon binnenkort terug naar het eiland.

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page