Politie arresteert MMA-vechter en leider van criminele organisatie Nieuws
Nieuws

Politie arresteert MMA-vechter en leider van criminele organisatie

Politie arresteert MMA-vechter en leider van criminele organisatie
Politie arresteert MMA-vechter en leider van criminele organisatie

De politie in Rio de Janeiro heeft MMA-vechter Márcio Rogério de Sousa Pinto gearresteerd. De man was sinds 2018 voortvluchtig. Maar keerde recentelijk terug naar zijn land.

Márcio Rogério de Souza Pinto werd gezocht voor verschillende misdaden. Zijn organisatie had zelfs een speciale ruimte waar gemarteld werd. Politieagenten van de Police Combat to Drugs (DCOD). Samen met de civiele politie arresteerden de vechter eerder vandaag.

Martelingen

De MMA-vechter was aangesteld als leider van een criminele groep in Planaltina (DF). Die onder meer betrokken is bij drugshandel, ontvoeringen, berovingen en afpersing. Volgens onderzoek had de groep een ruimte ingericht. Om mensen met een drugsschuld te martelen en te vermoorden.

Tegen Márcio waren er zes arrestatiebevelen uitgevaardigd. Voor misdaden zoals marteling, verkrachting, ontvoering, afpersing, diefstal, moord en het wegmaken van een lijk. Volgens de politie van Rio reisde Márcio tijdens zijn vluchtperiode door landen als Paraguay en Uruguay. Totdat in november 2020 uit de monitoring van de inlichtingensector bleek dat hij was teruggekeerd naar Rio de Janeiro.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws