Home / Nieuws / PETER AERTS WINT AFSCHEIDSPARTIJ IN ALMERE
https://www.vechtsportinfo.nl/wp-content/uploads/2017/04/mnaouri-banner.jpg

PETER AERTS WINT AFSCHEIDSPARTIJ IN ALMERE

Peter Aerts met opkomend talent Sanitno Verbeek
Peter Aerts met opkomend talent Sanitno Verbeek

Peter Aerts heeft zijn afscheidswedstrijd in Almere gewonnen. Gisteren kwam de K1 legende uit in de ring  tegen Nordine Mahieddine. Het beloofde een spannende en sensationele strijd te worden, aangezien de Dutch Lumberjack (De Houthakker) bekend staat om zijn keiharde vechtstijl. En het publiek dat in grote getallen was toegestroomd om Mr. K1 nog eenmaal in Nederland te zien schitteren, werden niet teleurgesteld. Ook grootheden als Ernesto Hoost waren aanwezig om de partij te volgen. Aanstaande vrijdag om 22:00 wordt het gevecht uitgezonden op Spike Nederland!

Overtuigende winst

De partij begon direct explosief  en Peter Aerts won zowel de openings- als de tweede ronde met een overtuigende zege op zijn toch pittige tegenstander. Deze gaf niet op en liet zien een gekwalificieerd vechter te zijn. Dat moet ook wel wil men aantreden tegen een K1 legende als Peter Aerts. De spanning was goed te voelen in het publiek die letterlijk meeveerde met de slagen en stoten die over en weer vielen intense knokpartij.

Unanieme overwinning

In de derde ronde kwam de ontknoping en zweepte Aerts het publiek op die zelfs op de stoelen gingen staan door zijn opponent met een snoeiharde highkick te raken. Deze highkicks zijn een trademark van Aerts en die bekend staan als knockout trappen. Na voltooiing van de drie rondes kreeg Mr. K-1 de overwinning unaniem toegekend door de scheidsrechters en jury die aan de ring deze spannende wedstrijd volgden.

Op naar Tokio Japan

In e ring na afloop van het gevecht bedankte Aerts zijn (oud-) trainers Harinck, Benazzouz, Plas, en Smulders. Maar ook zijn fans, het publiek en Melvin Manhoef (WFL-president) werden niet overgeslagen en bedankt. Het is niet zeker dat dit echt de laatste partij van Aerts was. Tijdens de persconferentie afgelopen zaterdag vooraf gaande aan zijn laatste gevecht in Nederland, vertelde hij dat hij voor een mooi bedrag in Japan nog wel een keer wil vechten.

 

https://www.vechtsportinfo.nl/wp-content/uploads/2017/04/mnaouri-banner.jpg

Bekijk ook

Knock-out feest vandaag in Singapore, kijk hier terug

ONE Championship hield vandaag haar FISTS OF FURY II evenement in Singapore. Voor de liefhebbers ...

Doodsbange MMA-vechter (24) vreest armen te verliezen (video)

Kirill Tereshin, dreigt zijn armen te verliezen. De 24-jarige body builder annex MMA-vechter is doodsbang. ...

Zak aardappelen reden ontslag UFC’er Ottman Azaitar

Ottman Azaitar riskeerde veel voor een zak met piepers, zegt zijn manager. Azaitar werd ontslagen ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page