Parkeerruzie leidt tot gevecht met Jiu-Jitsu beoefenaar | video Nieuws
Nieuws

Parkeerruzie leidt tot gevecht met Jiu-Jitsu beoefenaar | video

Parkeerruzie leidt tot gevecht met Jiu-Jitsu beoefenaar | video

Parkeerplaatsen, parkeerterreinen zijn vaak het toneel van gevechten tussen verschillende chauffeurs. Je moet bedenken dat wanneer mensen op zoek zijn naar een parkeerplaats, ze nerveus zijn en dat er van alles kan gebeuren…

Dit is wat vorige week gebeurde in Californië. Jiu-jitsu zwarte band en Gracie Jiu-Jitsu Laguna Hills-instructeur Arman Fathi legde uit: ,,Gabriel handelde strikt uit zelfverdediging, neutraliseerd de situatie en liep geen schade op, noch deed hij schade aan de andere man. De kerel vertrok met een gekneusd ego maar niets anders", zegt Fahti.

Een van mijn studenten, Gabriel, is gisteren besprongen door een man in zijn buurt. Om de zaken in context te plaatsen: deze kerel en Gabriel hadden enige tijd geleden ruzie over een parkeerplaats en zagen elkaar af en toe. Het was nooit echt opgelost, en de kerel benaderde Gabriel uit het niets en begon te slaan.

Zelfverdediging

Gabriel handelde strikt uit zelfverdediging, neutraliseerde de situatie en liep geen schade op, noch deed hij schade aan de andere man. De kerel vertrok met een gekneusd ego maar niets anders, hij liep in wezen weg nadat hij werd overtroffen door iemand die hij zwaarder woog dan ongeveer 50 pond.

,,Moraal van het verhaal? Jiujitsu werkt. Angel en Gabriel kwamen vandaag naar de les en ik heb ze nog nooit zo gemotiveerd gezien om verder te gaan waar ze gebleven waren. Ze hebben slechts ongeveer 20 tot 25 lessen gevolgd en het was genoeg voor Gabriel om in ieder geval ongedeerd uit een echt straatgevecht te komen.''

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws