One-punch Knock Out Nieuwe Netflix Boks Documentaire – Vechtsport Info
Home / Nieuws / One-punch Knock Out Nieuwe Netflix Boks Documentaire

One-punch Knock Out Nieuwe Netflix Boks Documentaire

One-punch KO nieuwe Netflix boks doc laat ‘ijzeren kin’ rivaal neergaan met open ogen!

Een nieuwe Netflix documentaire die het leven van een van de meest bekende vechters van de boksen verkent, heeft een verbluffende one-punch knock-out die de kijkers sprakeloos heeft doen staan.

Zijn 50-maanden als regerend lineaire middengewichtkampioen, die de tegen groten als Matthew Macklin, Martin Murray en Kelly Pavlik heeft gestaan, staat nog steeds bekend als een van de meest dominante vechters in de divisie.

Verdiepende carrière

Maar het hoogtepunt van zijn verdiepende carrière kwam tijdens een 2010-rematch met Paul Williams, van wie hij met een nauwe tegen beslissing een jaar eerder had verloren.

Verre van de epische 12-ronde blow-for-blow ontmoeting van het eerste gevecht, eindigde Martinez het gevecht binnen twee ronden voor de tweede keer dat zij elkaar troffen in de ring.

Amerikaanse Williams was een van de meest gevreesde middengewichten in de divisie die iedereen bewonderde voor zijn duurzaamheid en zijn kracht.

Scherpe linkerhoek

Maar met een scherpe linker hoek liet Martinez hem voelen niet te dichtbij te komen, waardoor Williams gauw op afstand bleef, terwijl hij met een schrikwekkende knock-out op het doek met de onderkant van zijn gezicht naar beneden lag.

“Een van de beste knockouts die ik ooit heb gezien in het boksen,” zei een een fan enthousiast.
Een ander schreef: “Toen ik Williams zag met zijn ogen nog steeds open, herinnerde ik me dat zijn brein ijskoud dood was. Verdomme”.

‘Blij dat hij hierna ok was en opstond”.

Netflix documentaire Maravilla

Het gevecht wordt gekenmerkt door de introductie van de onlangs geüploade Netflix documentaire Maravilla – getiteld in eerbetoon aan de 42-jarige zijn bijnaam – die de geschiedenis van de twee keer WBC Boxer of the Year verkent.

In 2011 volgde The Ring tijdschrift Martinez als nummer drie pond-voor-pond vechter ter wereld, achter alleen Floyd Mayweather en Manny Pacquiao.

De stoot werd ook in 2011 uitgeroepen tot knock-out van het jaar.

 

Bekijk ook

Super gaaf! MMA-legende Silva bezorgt jonge fan dag van zijn leven (video)

Anderson Silva maakte de dag van een jonge fan tijdens een open training in Guadalajara.

Logan Paul ontkent SPOOK knock-out: ‘Houdt je bek’

Logan Paul ontkent dat hij knock-out ging tijdens zijn recente oefengevecht met bokslegende Floyd Mayweather.

Kickbokser (22) overleden na ongeluk in Thailand

De jonge vechter die als een talent werd gezien had de ogen van enkele grote organisaties op hem gericht om zijn harde vechtstijl.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page