Home / Nieuws / ONE Championship vechtfilms: ‘hoofdrol voor eigen vechters’

ONE Championship vechtfilms: ‘hoofdrol voor eigen vechters’

Vandaag maakte CEO Chatri Sityodtong van ONE Championship bekend, dat de vechtsport organisatie een eigen filmbedrijf start.

Dat ONE niet bepaald stil zit is een feit, naast dat de inmiddels grootste vechtsport organisatie van de wereld giga events organiseert, start men nu ook met het maken van vechtfilms. Hoofddoel, zorgen voor de vechters en hun een pensioen te geven na het actieve vechten.

“Ik ben verheugd om de lancering van ONE Productions, de film- en tv-divisie van ONE Championship aan te kondigen! We zullen bekroonde wereldwijde blockbuster films en tv-shows voor de wereld maken met wereldwijde distributie via digitale partners (zoals Netflix, YouTube, Facebook, Amazon, enz.),” zegt Sityodtong.

Goede toekomst

Sityodtong heeft al vaker aangekondigd goed te willen zorgen voor zijn vechters ook na hun carrières in de kickboks ring of MMA-kooi. ONE Productions is daar ook een stap in zo blijkt. “Als leider van ONE Championship is het mijn taak om onze atleten van dienst te zijn door hen de helderst mogelijke toekomst te geven. Er zullen nu meer mogelijkheden dan ooit zijn voor onze atleten om het leven van hun dromen te bereiken, vooral nadat ze met pensioen zijn gegaan, “vervolgt Sityodtong.

“In tegenstelling tot onze wereldwijde concurrenten die gevechten verkopen, is ONE Championship bezig met het ontketenen van levensechte superhelden die de wereld ontsteken met hoop, kracht, dromen en inspiratie. Wij verkopen geen gevechten. Wij bouwen helden. Mijn droom is om de volgende generatie helden over de hele wereld te creëren, zoals Dwayne The Rock Johnson en Jackie Chan, ” sluit Sityodtong af.

Bekijk ook

🎥 | GEEF NOOIT OP: Verlamd geslagen bokser overleeft coronavirus

De Filippijnse topbokser ZC Oliveros “The Dream” Gorres raakte verlamd in een bokswedstrijd. Recentelijk werd ...

LIJST RIJKSTE ATLETEN: UFC-Ster MCGregor snelle stijger

Conor McGregor klimt vijf plaatsen op de Forbes ‘World’s Best-Paid Athletes’ lijst voor 2020. Hiermee ...

GEWOND: Mike Tyson loopt nare blessure op tijdens training

Mike Tyson heeft een snee van een aantal centimeter boven zijn oog opgelopen. De legende ...