Olympische bokser beschuldigd van moord op zijn dochter (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Olympische bokser beschuldigd van moord op zijn dochter (video)

Olympische bokser beschuldigd van moord op zijn dochter (video)

Kabary Salem de voormalige Egyptische Olympische bokser beschuldigd van moord op zijn dochter. Salem was een jaar op de vlucht geweest voordat hij werd opgepakt voor de moord.

De voormalige Olympische bokser Kabary Salem, wiens stootkracht ooit leidde tot de dood van een mede-profbokser. Is gearresteerd op beschuldiging van moord op zijn eigen dochter, zo meld Bloody Elbow vandaag.

Zwaar trauma

Salem, did bekend staat als een vuile vechter, sloeg ooit tegenstander Randie Carver knock-out. Waarna de familie van Carver, Salem ervan beschuldigde hij Carver meerdere keren een kopstoot zou hebben gegeven. Carver, 24, stierf twee dagen later aan een bot-hoofdtrauma.

Nu wordt Salem beschuldigd van het wurgen van zijn eigen dochter. Salem zou zijn dochter, de 25-jarige Ola Salem in Pennsylvania hebben vermoord. Old hielp haar vader met het opzetten van een restaurant.

Afleiding

Volgens berichten reed Salem haar lichaam terug naar Staten Island. Verstopte haar in een park en bedekte haar met bladeren. In een interview met The New York Times in november 2019. Probeerde Salem de verdenking van zichzelf af te leiden. Door te beweren dat zijn dochter haar bezorgdheid had geuit, over het feit dat hij werd gevolgd door een ander voertuig op de snelweg.

Na de moord die werd verondersteld te hebben plaatsgevonden in oktober 2019, ontvluchtte Salem de Verenigde Staten. In december 2020 werd Salem opgespoord en opgepakt door leden van de U.S. Marshals Service en de NY / NJ Regional Fugitive Task Force.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

4 seconden ‘KO’: Moet je zien snelste knock-out ooit (video)

Deante Brown, was tot afgelopen weekend een onbekende naam in de vechtsportwereld.

Oeps! Bekende MMA-vechter opgepakt na winnen wedstrijd

Hij had de nasleep van zijn gevecht wel anders voorgesteld

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page