Olympische bokser beschuldigd van moord op zijn dochter (video)
Home / Nieuws / Olympische bokser beschuldigd van moord op zijn dochter (video)

Olympische bokser beschuldigd van moord op zijn dochter (video)

Kabary Salem de voormalige Egyptische Olympische bokser beschuldigd van moord op zijn dochter. Salem was een jaar op de vlucht geweest voordat hij werd opgepakt voor de moord.

De voormalige Olympische bokser Kabary Salem, wiens stootkracht ooit leidde tot de dood van een mede-profbokser. Is gearresteerd op beschuldiging van moord op zijn eigen dochter, zo meld Bloody Elbow vandaag.

Zwaar trauma

Salem, did bekend staat als een vuile vechter, sloeg ooit tegenstander Randie Carver knock-out. Waarna de familie van Carver, Salem ervan beschuldigde hij Carver meerdere keren een kopstoot zou hebben gegeven. Carver, 24, stierf twee dagen later aan een bot-hoofdtrauma.

Nu wordt Salem beschuldigd van het wurgen van zijn eigen dochter. Salem zou zijn dochter, de 25-jarige Ola Salem in Pennsylvania hebben vermoord. Old hielp haar vader met het opzetten van een restaurant.

Afleiding

Volgens berichten reed Salem haar lichaam terug naar Staten Island. Verstopte haar in een park en bedekte haar met bladeren. In een interview met The New York Times in november 2019. Probeerde Salem de verdenking van zichzelf af te leiden. Door te beweren dat zijn dochter haar bezorgdheid had geuit, over het feit dat hij werd gevolgd door een ander voertuig op de snelweg.

Na de moord die werd verondersteld te hebben plaatsgevonden in oktober 2019, ontvluchtte Salem de Verenigde Staten. In december 2020 werd Salem opgespoord en opgepakt door leden van de U.S. Marshals Service en de NY / NJ Regional Fugitive Task Force.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page