Olympische bokser beschuldigd van moord op zijn dochter (video) Nieuws
Nieuws

Olympische bokser beschuldigd van moord op zijn dochter (video)

Olympische bokser beschuldigd van moord op zijn dochter (video)

De voormalige Olympische bokser Kabary Salem, wiens stootkracht ooit leidde tot de dood van een mede-profbokser. Is gearresteerd op beschuldiging van moord op zijn eigen dochter, zo meld Bloody Elbow vandaag.

Zwaar trauma

Salem, did bekend staat als een vuile vechter, sloeg ooit tegenstander Randie Carver knock-out. Waarna de familie van Carver, Salem ervan beschuldigde hij Carver meerdere keren een kopstoot zou hebben gegeven. Carver, 24, stierf twee dagen later aan een bot-hoofdtrauma.

Nu wordt Salem beschuldigd van het wurgen van zijn eigen dochter. Salem zou zijn dochter, de 25-jarige Ola Salem in Pennsylvania hebben vermoord. Old hielp haar vader met het opzetten van een restaurant.

Afleiding

Volgens berichten reed Salem haar lichaam terug naar Staten Island. Verstopte haar in een park en bedekte haar met bladeren. In een interview met The New York Times in november 2019. Probeerde Salem de verdenking van zichzelf af te leiden. Door te beweren dat zijn dochter haar bezorgdheid had geuit, over het feit dat hij werd gevolgd door een ander voertuig op de snelweg.

Na de moord die werd verondersteld te hebben plaatsgevonden in oktober 2019, ontvluchtte Salem de Verenigde Staten. In december 2020 werd Salem opgespoord en opgepakt door leden van de U.S. Marshals Service en de NY / NJ Regional Fugitive Task Force.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/ryan-garcia-zal-devin-haney-onder-ogen-moeten-zien/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws