Nieuwe datum Badr vs Wrzosek, Glory keert terug naar Gelredome
Home / Nieuws / Nieuwe datum Badr vs Wrzosek, Glory keert terug naar Gelredome

Nieuwe datum Badr vs Wrzosek, Glory keert terug naar Gelredome

Nieuwe datum Badr vs Wrzosek, Glory keert terug naar Gelredome

Scott Rudman, topman bij Glory Kickboxing verteld onze redactie vandaag in een exclusief interview dat er een nieuwe datum is gevonden voor Glory 78 Badr vs Wrzosek. De organisatie heeft niet alleen een nieuwe datum maar keert ook terug naar het Gelredome in Arnhem op 4 september.

Gisteren ontstond er enige commotie toen bleek dat het Glory 78 evenement van 17 juli werd verplaatst. ,,De informatie die gegeven is is niet correct”, zegt Rudmann die ook verteld niet gebeld te zijn om informatie. ,,De reden waarom wij het verplaatsen is niet Badr maar het feit dat wij weer met vol publiek mogen organiseren. “

,,Eind vorige week kregen wij te horen dat wij in plaats van 400 tot 700 fans nu tussen de 15.000 en 30.000 fans zouden mogen hosten bij het evenement. Er moet nog wel een en ander geregeld worden met vergunningen. ” De politie die verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen omtrent het evenement qua ordelijkheid en veiligheid wil dat alles goed geregeld is.

Goed geregeld

,,Wij willen dat het goed verloopt en dat is niet allemaal te regelen voor 17 juli, wij moeten flink wat aanpassingen doen en dan is september een betere datum. ” Op de vraag waarom er voor 4 september gekozen is zegt Rudmann; ,,Iedereen is dan terug van vakantie en op 5 september is de Formule 1. Het wordt een groot sport weekend. “

Niet alleen 4 september zal het Gelredome host zijn, ook staan er nog twee andere Glory evenementen op het programma; ,,23 oktober en hopelijk december of januari gaan we met top evenementen komen”, aldus Rudmann, die ook zegt dat de 1.500 fans die een voucher kregen voor eerder gekochte tickets verzekerd zullen zijn voor een plek op een van de komende events.

Fans gecompenseerd

,,Wij hebben met een groot ticketbureau een deal gesloten die dat voor ons gaat regelen. De fans die al een ticket hebben gekocht voor het evenement waar Badr zou vechten maar werd afgelast wegens corona krijgen een voucher zoals beloofd.”

Verder zegt Rudmann dat de vechters die op 17 juli zouden vechten de volledige steun van Glory krijgen: ,,De vechters krijgen alle steun, wij weten dat het vervelend is om de trainingskampen te moeten verlengen maar als zij non nodig hebben da zijn we daar”, sluit Rudmann af.

Bekijk ook

TJ Dillashaw voormalig kampioen bantamgewicht, heeft afscheid genomen van de UFC. Dillashaw onderging onlangs een uitgebreide schouderoperatie na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in oktober tijdens UFC 280.

Oud-kampioen Dillashaw stopt bij UFC! ‘Totaal kapot’

Hij kreeg een schorsing van twee jaar

'Klaar om te slopen!' UFC-ster Paddy The Baddy in top shape voor zaterdag

‘Klaar om te slopen!’ UFC-ster Paddy The Baddy in shape voor zaterdag

De Engelse MMA-ster ziet er goed uit

Karate expert vangt klappen tijdens verkeersruzie

Karate Wappie vangt klappen tijdens verkeersruzie | video

Goed kunnen vechten zegt niet dat je ook altijd zal winnen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page