'Niet schieten!' Bekende vechter in verkeersruzie (video) Nieuws
Nieuws

'Niet schieten!' Bekende vechter in verkeersruzie (video)

'Niet schieten!' Bekende vechter in verkeersruzie (video)

Sean Strickland zou vorig weekend vechten tijdens UFC 268, dit ging niet door maar raakte hij betrokken bij een ander gevecht. De UFC'er kwam terecht in een heftige verkeersruzie.

In afwachting van zijn volgende opdracht heeft Strickland zichzelf in de krantenkoppen gehouden door enkele verontrustende berichten op sociale media te delen. De 30-jarige bracht eerder een video uit, waarin hij suggereerde dat hij "rare sh*t wilde doen" met UFC-weltergewicht Belal Muhammad.

Geen wapens

Strickland zou naar verwachting terugkeren tijdens het UFC 268 evenement van afgelopen weekend tegen voormalig middengewicht kampioen Luke Rockhold. Helaas moest Rockhold zich terugtrekken uit de wedstrijd vanwege een blessure en werd Sean van de kaart verwijderd.

Meest recent was Strickland terug op Instagram, waar hij een video plaatste waarin hij aanbood om met een andere automobilist te vechten. Vooraf gegaan door een woordenwisseling waarin hij schreeuwde "geen wapens, geen messen".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws