Nieky Holkzen maakt ONE Championship debuut in Jakarta Nieuws
Nieuws

Nieky Holkzen maakt ONE Championship debuut in Jakarta

Nieky Holkzen maakt ONE Championship debuut in Jakarta
Nieky Holkzen maakt ONE Championship debuut in Jakarta

Recent maakte Nieky Holzken al bekend dat hij een contract ging tekenen bij ONE Championship, vandaag werd dit aan ons officieel bevestigd door trainer /coach Sjef Weber.

Sjef Weber vertelde onze redactie dat Holzken 17 november aanstaande zijn debuut zal maken in Jakarta tegen Cosmo Alexandre. De twee vechters stonden al eens eerder tegenover elkaar tijdens It’s Showtime in 2015 (Amsterdam) in een partij die Holzken won.

MMA Kooi

Nu zullen de twee elkaar dus weer treffen tijdens ONE: Warrior’s Dream. Holzken heeft een contract van twee jaar met daarin 10 wedstrijden. De partij zal plaats vinden in een MMA kooi met bokshandschoenen aan van 10oz.

“Wij gaan geen uitdaging uit de weg en het vechten op kickboks regels is voor ons dan ook iets wat wij zeker als een nieuwe ervaring zien. “ Aldus Sjef Weber. Er lijkt een gouden toekomst te liggen voor de 5 jaar ongeslagen ex GLORY kampioen bij ONE. En een titel gevecht is zeker iets waar men in de nabije toekomst voor zal gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws