NEW YORK UFC 217 COMMISSIE VOEGT VIDEO SCHEIDSRECHTER TOE! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / NEW YORK UFC 217 COMMISSIE VOEGT VIDEO SCHEIDSRECHTER TOE!

NEW YORK UFC 217 COMMISSIE VOEGT VIDEO SCHEIDSRECHTER TOE!

De scheidsrechters die UFC 217 in New York jureren, zullen het extra voordeel hebben van een video scheidsrechter functie!

De Athletic Commission van New York heeft onlangs nieuwe regels aangenomen om de in-ring scheidsrechter in staat te stellen, onmiddellijke herhaling voor een afrondingssequentie te beoordelen om de juiste uitkomst te garanderen, dit via een zogenaamde video scheidsrechter. Een uniek iets want dit is tot nu toe nog niet voorgekomen in de UFC en MMA.

NEW YORK UFC 217 COMMISSIE VOEGT VIDEO SCHEIDSRECHTER TOE!

Definitieve beslissing pas beschikbaar vanaf het moment dat de partij is gestopt

Onmiddellijke herhaling zal pas beschikbaar zijn vanaf het moment dat de partij is gestopt tot de definitieve beslissing wordt geveld, aangezien de scheidsrechter het einde van de wedstrijd kan beoordelen, evenals overleg met de plaatselijke official buiten de kooi. De uiteindelijke beslissing over het resultaat ligt uiteindelijk nog bij de in-ring scheidsrechter en er wordt geen gevecht begonnen na een directe herhaling via de video scheidsrechter.

Het nieuws over de wijzigingen die door de New York-commissie werden aangenomen, werden donderdag voor het eerst door Newsday gerapporteerd.

“Dit beleid geeft een proces voor het gebruik van direct afspelen aan de ringzijde, voegt duidelijkheid, transparantie en voorspelbaarheid toe.” De vertegenwoordigers van New York-commissies hebben gezegd dat er directe afspeelregels worden aangenomen. Het invoeren van directe herhaling werd vorig jaar door de Vereniging van Boksencommissies en Combatieve Sporten voorgesteld en nu heeft New York deze aanbevelingen gevolgd.

Allen nog in de staat New York ingevoerd

Het is uiteraard vanzelfsprekend dat de opname van een onmiddellijke herhaling slechts invloed heeft op het resultaat van een gevecht, en het is niet toegestaan ​​om alleen een illegale of onjuiste stoot of trap te herzien, tenzij dat het einde van een wedstrijd tot gevolg heeft. Toch is het een welkome aanvulling op de regel, die ervoor zorgt dat de juiste uitkomst wordt gegeven voor een gevecht die plaatsvindt in de staat New York.

Bekijk ook

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

FOUTJE! Vechter zwaar ‘KO’ doordat scheids even niet oplet

Mohammad Karaki werd op brute wijze knock-out geslagen

WEIRD! Vechter stort slapend neer tijdens MMA-wedstrijd (video)

Knock-outs zijn er in alle vormen en maten, soms komen deze snel en verbazen de fans en zelfs de vechters.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page