Video: Nederlands 13 jarig kickboks talent Jursly Carlos Susana grote hit op social media! Nieuws
Nieuws

Video: Nederlands 13 jarig kickboks talent Jursly Carlos Susana grote hit op social media!

Video: Nederlands 13 jarig kickboks talent Jursly Carlos Susana grote hit op social media!

Graag even de aandacht voor 13 jarig top kickboks talent Jursly Carlos Susana!

Onder het motto de talenten van vandaag zijn de top vechters van morgen, is dit motto zeker van toepassing op Jursly Carlos Susana. Het talent wat onder leiding van zijn vader traint bij Total Training Center (eigenaar Hans Massing), in Den Haag, hij is een grote hit op social media. En niet alleen op social media maakt hij furore, hij is inmiddels een geduchte vechter die al veel overwinningen op zijn naam heeft staan.

Video: Nederlands 13 jarig kickboks talent Jursly Carlos Susana grote hit op social media!

Pas 13 jaar en al meerdere titels binnen gesleept

"Hij is pas 13 jaar en wint de 1 na de andere titel.. Dit is een veel belovend talent waar we in geloven dat hij de toekomst is.. Het is natuurlijk al bizar dat hij met zijn pagina filmpjes meer als 1.600.000 views heeft, deze zijn 6,3 duizend keer gedeeld, en bijna 16.000 reacties heeft", aldus trainer en vader Yenci Vargas. En dat Yenci Vargas trots mag zijn op zoon dat zal iedereen beamen, want als je Jursly aan het werk ziet in de ring, kun je al zien dat dit talent heel ver komen zal in de vechtsport.

Koesteren van talent

Talenten als Jursly moeten gekoesterd worden, immers zijn zij de top vechters van morgen die wij ongetwijfeld in de ring zullen zien staan bij de grote organisaties als Glory, Enfusion, etc om er maar een paar te noemen. Wat goed is om te zien is dat Jursly alle begeleiding krijgt en niet alleen op vechtsport gebied, zo wordt hij ook op het sociale vlak goed begeleidt met de hulp van zijn vader, de sportschool en de juiste mensen om hem heen zit dit wel goed. Houdt dit talent dus goed in de gaten want wij gaan nog veel van hem horen!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws