Murthel Groenhart breekt kaak na aanval door fan Harut Grigorian - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Murthel Groenhart breekt kaak na aanval door fan Harut Grigorian

Murthel Groenhart breekt kaak na aanval door fan Harut Grigorian

Murthel Groenhart aangevallen door boze fan Harut Grigorian

Ongeloof en verbazing na een woeste en onterechte aanval door een boze fan van Harut Grigorian, die als een debiel de ring instormde nadat Groenhart, Harut Grigorian knock out sloeg. in de weltergewicht vechtronde op Glory 42 Parijs.

Murthel Groenhart breekt kaak na aanval door boze fan Harut Grigorian

Vol op het hoofd

Wat er gebeurde, Harut Grigorian kreeg een knie naar het hoofd van Murthel Groenhart die hem verwonde boven het oog. Harut Grigorian liep ietwat aangeslagen met de rug afgekeerd weg van Groenhart die volgende met een stoot naar het hoofd van Grigorian. Die vervolgens knock out ging en naar het canvas dook.

Terechte knock out

De scheidsrechter had niet ingegrepen na de knie van Groenhart, dus deze zag terecht zijn kans en viel Grigorian aan, wat dus resulteerde in de knockout. Achteraf werd dit ook erkend door de jury en viel het binnen de regels van Glory.

Rand debiele Grigorian fan

Wij hebben geen andere woorden voor de idioot die als een debiel de ring instormde en een vuistslag naar Murthel zijn hoofd deed. Wat zijn dit voor praktijken? Ongeoorloofd en absoluut not done. Er was eerst verwarring omdat men dacht dat het uit de hoek van Grigorian kwam, maar het bleek een oververhitte Grigorian fan te zijn geweest.

Gebroken kaak

Er werd al snel vermoedt dat Murthel Groenhart een gebroken kaak had opgelopen na de aanval van de Grigorian fan. Dit weer zelf bevestigd door hem tijdens de vragen ronde aan het einde van de partij. Groenhart werd met veel boegeroep uitgescholden door boze Grigorian fans. Echter verklaarde hij dat het een legale klap was en dat dit bij de sport hoort, en gelijk heeft hij.

Slecht voor de kickboks sport

Dat het geen positieve ontwikkeling is dat een fan van een kickbokser de ring instormt en de vechter van de tegenpartij aanvalt mag duidelijk zijn. Al jaren werkt men hard vooral uit organisaties zoals Glory om de kickboks sport uit het negatieve te halen. En dan doet zo’n aanval er geen goed aan. Echter lopen er overal en bij elke sport idioten rond, die het verpesten en niet door hebben dat sport sport is.

Wij wensen Murthel veel sterkte en snelle genezing toe en hopelijk komt er een rematch tussen beide vechters.

 

Bekijk ook

UFC vechtbaas Dana White bevestigt terugkeer naar Fight Island Abu Dhabi

Iets meer dan zeven maanden na het laatste Fight Island-evenement keert de Octagon binnenkort terug naar het eiland.

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page