Muay Thai versus Kung Fu met verrassend einde Nieuws
Nieuws

Muay Thai versus Kung Fu met verrassend einde

Muay Thai versus Kung Fu met verrassend einde

Muay Thai versus Kung Fu met verrassend einde wie gaat er neer?

Het beoefenen van gemengde vechtsporten bestaat al veel langer dan de meeste mensen geloven; Op 12 november 1993 werd het op een koude avond in Denver, Colorado, bekend gemaakt en heette het Ultimate Fighting Championship. Het uitgangspunt was prachtig in zijn eenvoud: om eenvoudig te beantwoorden aan de vraag welke krijgskunst het meest effectief is.

Snel voorwaarts, in 20 jaar en we hebben nu een sport die in veel landen voor de hoogste positie in populariteit staat. Hoewel de sport zich heeft ontwikkeld, is de oorspronkelijke vraag die beantwoord moet worden nog steeds een die mensen tot nu toe intrigeert.

Vechtstijl tegen vechtstijl

Hoewel niet helemaal een stijl tegen stijl geen regels wedstrijd is, komt de video hieronder vrij dichtbij als een Kung Fu-beoefenaar het tegen een Muay Thai-vechter opneemt onder een Muay Thai-regelset. Hoewel het lijkt dat de Thai bokser een duidelijk voordeel heeft, is dit gevecht vanaf het begin concurrerend, maar laten we elke kunst bespreken voordat we de video bekijken ...

Muay Thai is een gevechtssport van Thailand die gebruik maakt van een opvallende opvatting samen met diverse clinching technieken. Deze fysieke en mentale discipline, die schoptechnieken omvat die vooral gericht zijn op de scheen als contactpunt, heet "de kunst van de acht ledematen", omdat het wordt gekenmerkt door het gecombineerde gebruik van vuisten, ellebogen, knieën en schenen. Met een goede fysieke voorbereiding die een full-contact vechter zeer efficiënt maakt. Muay Thai is internationaal geworden in de twintigste eeuw, toen beoefenaars opmerkelijke beoefenaars van andere vechtsporten versloegen.

Kung Fu is een van de oudste stijlen van Chinese vechtsporten

Kung Fu is een van de oudste geïnstitutionaliseerde stijlen van Chinese vechtsporten. Een van de oudste varianten, Shaolin Kung Fu, is bekend in Chinees als Shalolinquan of Shaolin Wugong. Het is ontstaan ​​in de boeddhistische Shaolin-tempel in de provincie Henan, China.

Kung Fu heeft gedurende de 1500 jaar van zijn ontwikkeling voortdurende groei gezien en wordt over de hele wereld beoefend. Hoewel er verschillende stijlen van Kung Fu zijn, is het een stijl die geïnspireerd wordt door Bruce Lee's Jeet Kune Do en de heer die we in het gele springpak aantreffen is niemand anders dan Tony Valente. Veel kijk plezier....

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws