Mohammed Jaraya traint met Tyjani Beztati (Glory) in Holland – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Mohammed Jaraya traint met Tyjani Beztati (Glory) in Holland

Mohammed Jaraya traint met Tyjani Beztati (Glory) in Holland

Mohammed Jaraya start training by The Colosseum Gym met GLORY vechter Tyjani Beztati

Gisteren werd bekend gemaakt via het Twitter account van John Do dat Mohammed Jarama gestart is met trainen bij The Colosseum Gym in Utrecht. Dit doet hij samen met Tyjani Beztati die voor Glory vecht.

Tyjani Beztati opkomend talent

Tyjani Beztati is een jong talent van The Coliseum Gym in Utrecht, Nederland. Hij is van Nederlands-Marokkaans afkomst en wil de prestaties van andere vechters van topvechters zoals Badr Hari en Mosab Amrani evenaren.

Beztati heeft enkele van de meest elite-vechters van de sport als trainingspartners, met inbegrip van top middengewicht Jason Wilnis en zijn zwaargewicht mededingeren broer Jahfar Wilnis. Het Coliseum Gym ontvangt regelmatig bezoeken van zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven.

Youtube filmpje van training Jaraya

Via het Twitter account van John Do is een youtube filmpje te zien met als inleidende tekst “First Training in holland”, wat indiceert dat er vast meerdere trainingen zullen volgen voor Jaraya die binnenkort op Enfusion Live in Antwerpen aantreedt tegen Yassin Baitar. Een beladen gevecht en buiten het F.O.G. (Federatie Oosterse Gevechtskunsten) die Jaraya voor voor een langere tijd heeft geschorst. Echter geld dit alleen voor gevechten binnen Nederland.

Niet mee naar Abu Dhabi

Jarama werd ook al uitgesloten voor deelname aan Enfusion Live in Abu Dhabi, dit door de organisatie zelf in navolging van de schorsing zoals opgelegd door het F.O.G. Het zag er dus even grimmig uit voor het jonge talent. Echter met het gevecht in Antwerpen in het verschiet en de training bij  Colosseum is het duidelijk dat Jaraya zich niet uit het veld heeft laten slaan. Ongetwijfeld kunnen wij vuurwerk verwachten van Jarama op Enfusion Antwerpen, dit aangezien hij ongetwijfeld wil gaan laten zien dat hij bij de top behoort. Wij zien er in ieder geval naar uit Jaraya weer in de ring te zien. Iedereen verdiend een tweede kans zo ook Jaraya!

Bekijk ook

Super gaaf! MMA-legende Silva bezorgt jonge fan dag van zijn leven (video)

Anderson Silva maakte de dag van een jonge fan tijdens een open training in Guadalajara.

Logan Paul ontkent SPOOK knock-out: ‘Houdt je bek’

Logan Paul ontkent dat hij knock-out ging tijdens zijn recente oefengevecht met bokslegende Floyd Mayweather.

Kickbokser (22) overleden na ongeluk in Thailand

De jonge vechter die als een talent werd gezien had de ogen van enkele grote organisaties op hem gericht om zijn harde vechtstijl.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page