Mohammed Jaraya maakt zijn debuut tijdens GLORY 51 SuperFight Series Nieuws
Nieuws

Mohammed Jaraya maakt zijn debuut tijdens GLORY 51 SuperFight Series

Mohammed Jaraya maakt zijn debuut tijdens GLORY 51 SuperFight Series

Jaraya gaat de strijd aan met Miles Simson in de weltergewichtklasse

AMSTERDAM -GLORY, ‘s werelds grootste kickbokscompetitie, heeft vandaag aangekondigd dat het toptalent Mohammed "The Destroyer" Jaraya (69-6, 36 KO, uitkomend voor Nederland) zijn debuut maakt tijdens GLORY 51 SuperFight Series op zaterdag 3 maart in Rotterdam Ahoy. Het 21-jarige fenomeen heeft afgelopen weekend een overeenkomst ondertekend bij GLORY, bestaande uit meerdere gevechten verspreid over de komende jaren. Jaraya’s tegenstander in de weltergewicht co-headliner is de Surinaams-Nederlandse vechter Miles "The Punisher" Simson (64-12, 25 KO, uitkomend voor Suriname), die tevens zijn GLORY-debuut maakt. Als eerste melden wij afgelopen zaterdag al dat het debuut er aan kwam vandaag is het goede nieuws omtrent Jaraya officieel bevestigd door Glory!

Foto: Glory/Colosseum
Foto: Glory/Colosseum

Tot nu toe vocht Jaraya in de lichtgewichtklasse, maar voor het eerst in zijn carrière gaat hij een stapje omhoog naar de weltergewichtklasse.

“Weltergewicht is een nieuwe divisie voor mij en dat maakt me nog gemotiveerder. Ik heb slechts één missie en dat is iedereen verslaan”, zegt Jaraya over het toetreden tot een nieuwe gewichtsklasse. “Ik zal mijn tegenstanders laten zien waar mijn bijnaam voor staat. In deze gewichtsklasse zal ik nog sterker zijn dan ik al was en de weltergewichtvechters hebben een groot probleem nu ik er ben.” Vanaf 17-jarige leeftijd heeft Jaraya op een hoog niveau gevochten en momenteel traint hij bij Team Colosseum in Utrecht. Bovendien mag hij voormalig GLORY-kampioen middengewicht Jason Wilnis en lichtgewichttalent Tyjani Beztati – die ook in de ring staat tijdens GLORY 51 SuperFight Series – zijn teamgenoten noemen.

De complete fight card van GLORY 51 SuperFight Series bestaat uit:

GLORY 51 SuperFight Series
Weltergewicht headliner: Ce?dric Doumbe? vs. Alim Nabiyev
Weltergewicht co-headliner: Mohammed Jaraya vs. Miles Simson
Lichtgewicht wedstrijd: Tyjani Beztati vs. Josh Jauncey
Vedergewicht wedstrijd: Massaro Glunder vs. Victor Pinto
Middengewicht wedstrijd: Kevin van Heeckeren vs. Bas van der Kroon

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws