MMA vechtster Angela Lee ontsnapt aan de dood! Nieuws
Nieuws

MMA vechtster Angela Lee ontsnapt aan de dood!

MMA vechtster Angela Lee ontsnapt aan de dood!

Mixed martial arts (MMA) ster Angela Lee was betrokken bij een auto-ongeluk op maandag (7 november) in Oahu, Hawaii.

Terwijl het ONE Championship atoomgewicht niet ernstig gewond raakte, kondigde promotor One Championship's voorzitter Chatri Sityodtong op Facebook, aan dat haar titelverdediging van 24 november tegen het Japanse Mei Yamaguchi in het Singapore Indoor Stadium zal worden uitgesteld.

MMA vechtster Angela Lee ontsnapt aan de dood!

de Audi die ze bestuurde total loss

In zijn post, die op woensdagochtend (8 november) werd gepubliceerd, zei hij dat de 21-jarige een hersenschudding opgelopen heeft, lichte brandwonden en dat haar lichaam "verdere schade had geleden". Hij voegde eraan toe dat uit foto's bleek dat de Audi die ze bestuurde total loss was.

Hij voegde eraan toe: "Ze reed naar haar ochtendtraining in de sportschool toen ze in slaap viel ... Als ze geen veiligheidsgordel had gedragen, zou het zeker een ander verhaal zijn geweest". Lee's Singaporese vader en trainer Ken Lee, deelde mee in een verklaring op de Hawaiiaanse website ook zijn opluchting, dat zijn dochter het "zeer ernstige ongeluk" had overleefd. Hij legde uit dat haar auto een vangrail op de snelweg had geraakt. "De as brak en de auto draaide 5-6 keer over 100 meter en landde aan de andere kant van de snelweg, volgens de politie".

Volledig herstel verwacht

Hij voegde eraan toe dat zijn dochter nu thuis was en rustte en bedankte partijen voor hun goede wensen. Chatri voegde toe: "We zijn allemaal gezegend en opgelucht dat Angela een volledig herstel zal maken. Doe alsjeblieft met me mee en stuur liefde, gebeden en positieve energie naar Angela en haar familie. '

Veel reacties en sterkte wensen op social media

Fans gebruikte de sociale media om bezorgdheid en opluchting te uiten dat ze niet ernstig gekwetst was en haar een snel herstel toewensen. Typerend hieraan was Papa Rich Wee, die zei: "Een wonder inderdaad. Wens haar een spoedig herstel". Lee heeft een perfect 8-0 professioneel record in de kooi en had onlangs haar verloving aangekondigd aan Bruno Pucci, een 27-jarige Braziliaanse vechter die ook met haar traint in Evolve gym.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws