MMA Vechter Yoshihiro Takamiyama vanaf de nek verlamd - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA Vechter Yoshihiro Takamiyama vanaf de nek verlamd

MMA Vechter Yoshihiro Takamiyama vanaf de nek verlamd

Yoshihiro Takamiyama is naar verluidt verlamd geraakt tijdens een gevecht!

Pro wrestler en meerdere maal MMA kampioen vechter Yoshihiro Takayama is naar verluidt verlamd vanaf de nek naar beneden. De opvallende Japanse vechter met het blonde haar en lichaam als een reus heeft ernstige lichamelijk schade geleden. Het letsel is blijkbaar op 5 mei tijdens een DDT Pro-Wrestling show in de Toyonaka City Rose Cultural Hall in Osaka, Japan. Dat vechtsport indien niet goed uitgevoerd risico’s met zich mee brengen moge duidelijk zijn. Echter zijn verwondingen als deze eerder een uitzondering dan regel in de vechtsporten.

MMA Vechter Yoshihiro Takamiyama vanaf de nek verlamd

Verkeerd neergekomen na uitvoering techniek

Het letsel wordt gezegd te zijn ontstaan tijdens een gevecht met Yasu Urano, toen Takayama een Sunset Flip heeft geprobeerd uit te voeren en op zijn hoofd landde, en niet meer kon bewegen. Terwijl het verplaatsen van een persoon met dergelijk letsel niet bijzonder ongevaarlijk is, had Takayama eerder nekbeschadigingen geleden, wat misschien een bijdragende factor zou hebben gehad aan zijn verlamming.

Takayama werd per ambulance naar het ziekenhuis getransporteerd en er zijn nu meerdere rapporten dat hij vanaf de nek verlamd is

De 50-jarige Kensuke Sasaki, is één van slechts twee mannen die alle drie de belangrijkste Puroresu-titels van Japan hebben gewonnen – GHC, IWGP en Triple Crown zwaargewicht kampioenschappen. Hij wordt geroemd in de gemengde vechtsporten voor zijn gevecht met Don Frye in Pride 21 in 2001, die in alle opzichten de meest mannelijke strijd in de geschiedenis van de sport is.

Ernstige gezondheidsproblemen Frye

En het is onmogelijk te negeren dat Frye ook het afgelopen jaar ernstige gezondheidsproblemen heeft geleden. De spanning die door gevechtsporten wordt geleverd kan met een zware prijs komen; Vaak moet de vechter alleen de gevolgen dragen, en soms kunnen ze dat niet.

We zullen alle verdere informatie posten als het beschikbaar wordt.

Bekijk ook

Oude man slaat racist trein uit

Oude man slaat racist trein uit! ‘Vechten verleer je nooit’ (video)

De man werd gedwongen het heft in eigen handen te nemen

Kickbokser breekt zijn eigen been in wedstrijd! 'Geen klap uitgedeeld'

Kickbokser breekt zijn eigen been in wedstrijd! ‘Niks gezweet’ (video)

De kickbokser brak zijn eigen been zonder maar een zweetdruppel te hebben verspild

Vera trapt Cruz 'croissant' neus met kopschop knock-out

Vera trapt Cruz met zieke kopschop knock-out! ‘Croissant neus’ (video)

Vera heeft een voorliefde voor kopschoppen.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page