MMA Vechter Yoshihiro Takamiyama vanaf de nek verlamd Nieuws
Nieuws

MMA Vechter Yoshihiro Takamiyama vanaf de nek verlamd

MMA Vechter Yoshihiro Takamiyama vanaf de nek verlamd

Yoshihiro Takamiyama is naar verluidt verlamd geraakt tijdens een gevecht!

Pro wrestler en meerdere maal MMA kampioen vechter Yoshihiro Takayama is naar verluidt verlamd vanaf de nek naar beneden. De opvallende Japanse vechter met het blonde haar en lichaam als een reus heeft ernstige lichamelijk schade geleden. Het letsel is blijkbaar op 5 mei tijdens een DDT Pro-Wrestling show in de Toyonaka City Rose Cultural Hall in Osaka, Japan. Dat vechtsport indien niet goed uitgevoerd risico's met zich mee brengen moge duidelijk zijn. Echter zijn verwondingen als deze eerder een uitzondering dan regel in de vechtsporten.

MMA Vechter Yoshihiro Takamiyama vanaf de nek verlamd

Verkeerd neergekomen na uitvoering techniek

Het letsel wordt gezegd te zijn ontstaan tijdens een gevecht met Yasu Urano, toen Takayama een Sunset Flip heeft geprobeerd uit te voeren en op zijn hoofd landde, en niet meer kon bewegen. Terwijl het verplaatsen van een persoon met dergelijk letsel niet bijzonder ongevaarlijk is, had Takayama eerder nekbeschadigingen geleden, wat misschien een bijdragende factor zou hebben gehad aan zijn verlamming.

Takayama werd per ambulance naar het ziekenhuis getransporteerd en er zijn nu meerdere rapporten dat hij vanaf de nek verlamd is

De 50-jarige Kensuke Sasaki, is één van slechts twee mannen die alle drie de belangrijkste Puroresu-titels van Japan hebben gewonnen - GHC, IWGP en Triple Crown zwaargewicht kampioenschappen. Hij wordt geroemd in de gemengde vechtsporten voor zijn gevecht met Don Frye in Pride 21 in 2001, die in alle opzichten de meest mannelijke strijd in de geschiedenis van de sport is.

Ernstige gezondheidsproblemen Frye

En het is onmogelijk te negeren dat Frye ook het afgelopen jaar ernstige gezondheidsproblemen heeft geleden. De spanning die door gevechtsporten wordt geleverd kan met een zware prijs komen; Vaak moet de vechter alleen de gevolgen dragen, en soms kunnen ze dat niet.

We zullen alle verdere informatie posten als het beschikbaar wordt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws