MMA-vechter vermoord vriendin! Gesnapt terwijl hij lichaam vervoerd Nieuws
Nieuws

MMA-vechter vermoord vriendin! Gesnapt terwijl hij lichaam vervoerd

MMA-vechter vermoord vriendin! Gesnapt terwijl hij lichaam vervoerd

Luis Paulo Lima dos Santo professioneel MMA-vechter vermoorde afgelopen week zijn vriendin en vervoerde haar dode gesneden lichaam. Terwijl hij haar naar zijn auto vervoerde werd dit op video vastgelegd.

MMA-vechter Luis Paulo Lima dos Santos werd woensdag gearresteerd, twee dagen nadat de politie het lichaam van zij vriendin Ellida vond in een beek aan de oostkant van São Paulo. Volgens politiechef Bruno Cogan bekende de partner van de lerares dat hij haar vier keer had beschoten.

in koele bloede

Uit informatie die hij aan de politie had verstrekt toen hij aangifte deed om het misdrijf te "verhullen", bleek dat het slachtoffer was verdwenen in Rodoviária do Tietê, in het noorden van São Paulo.

Door de politie verkregen bewakingscamera beelden laten zien dat Luis Paulo het appartement verlaat waar het paar woonde. In een kar vervoerde hij het lichaam van zijn dode vriendin.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws