MMA vechter valt bewakers aan en krijgt flinke klappen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA vechter valt bewakers aan en krijgt flinke klappen

MMA vechter valt bewakers aan en krijgt flinke klappen

Een in MMA getrainde man valt een groep beveiligingsbeambtes aan, maar moet het bezuren.

Hoewel gemengde vechtsporten algemeen geaccepteerd worden als de optimale manier om een ​​persoon voor onbewapende gevechten voor te bereiden; Echter is de mix tussen staand vechten en worstelen niet altijd optimaal, en komt het echter wel met zijn eigen beperkingen.

MMA vechter valt bewakers aan en krijgt flinke klappen

Krav Maga is effectiever in een groepsgevecht dan MMA

Bijvoorbeeld, de standaard MMA vechtsporten training zou moeten worden aangevuld voor de scenario’s van het bevechten van een tegenstander die een wapen zoals een mes of een knuppel draagt (zoals bij het meer effectievere Krav Maga). Een ander voorbeeld dat niet wordt aangepakt, is het bestrijden van meerdere tegenstanders, wat deze man in de video helaas ontdekte.

Geen toestemming om hotel te betreden

In de volgende clips is een man te zien die duidelijk getraind is in MMA, en die tegen een groep beveiligingsbeambtes in de lobby van een hotel in Selangor, Maleisië, een gevecht aangaat.

Volgens de YouTube-videobeschrijving probeerde de betrokkene het hotel in te gaan, waarvoor hij geen toestemming had gekregen, en dit is wanneer de dingen ineens gewelddadig werden.

Wie is er begonnen?

Het is onbekend wie de eerste stoot uitdeelde, maar in de video lijkt het erop dat de beveiligingsbeambten het eerste waren begonnen en zich aan het hergroeperen waren voor een volgende aanval op de man.

Van hieruit reageert de MMA-vechter alleen een low kick voordat hij zijn tegenstander naar de grond gooit. Maar voordat hij enige schade uit kan uitrichten, treden twee andere veiligheidswachters in het gevecht binnen door de man van hun collega te trekken en te proberen om al zijn ledematen vast te grijpen terwijl zij meedogenloos met hun knuppels slaan. Zodra de bewakers meer controle hebben, gaan ze verder met het controleren van de man.  Door met een touw zijn armen vast te binden wat de ontstane situatie daadwerkelijk beëindigt.

Les om te leren, omdat u MMA traint, garandeert geen succes tegen meerdere tegenstanders die ook wapens hebben. Bekijk de volledige clip hierboven.

Bekijk ook

UFC vechtbaas Dana White bevestigt terugkeer naar Fight Island Abu Dhabi

Iets meer dan zeven maanden na het laatste Fight Island-evenement keert de Octagon binnenkort terug naar het eiland.

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page