MMA-vechter trapt tegenstander angstaanjagend knock-out – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA-vechter trapt tegenstander angstaanjagend knock-out

MMA-vechter trapt tegenstander angstaanjagend knock-out

MMA-vechter Paris Artis zorgde vrijdag voor een sensationeel hoogtepunt tijdens CFFC 87 tegen zijn tegenstander Ryan Rizco.

Paris Artis die ongeslagen de wedstrijd aanging met Rizco, hield zijn perfecte reputatie in tact als knock-out expert toen hij Ryan Rizco verpletterde met een prachtige rechtertrap in de eerste ronde van hun gevecht.

Flinke trap

Na de eerste paar minuten heen en weer wat stoten te hebben uitgedeeld, vond Artis een moment om te profiteren van Rizco’s agressie en het gevecht te beëindigen. Hij raakte Rizco met zijn rechterscheen op het hoofd die de vechter slapend naar beneden liet storten. Donderdag tijdens CFFC 86 viel er ook al een brute knock-out, bekijk die HIER.

Na een paar minuten op de mat te hebben doorgebracht, kwam Rizco gelukkig weer overeind op eigen kracht. Hij omhelsde Artis, die blijkbaar emotioneel was uit bezorgdheid over zijn tegenstander. CFFC 87 vond plaats in de 2300 Arena in Philadelphia, Verenigde Staten.

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page