Bekende MMA-vechter opgepakt: Laat chaos achter in hotel (video)
Home / Nieuws / Bekende MMA-vechter opgepakt: Laat chaos achter in hotel (video)

Bekende MMA-vechter opgepakt: Laat chaos achter in hotel (video)

Dusan Panajotovic de MMA-vechter die legende Bob Sapp in 2012 versloeg, is opgepakt. De vechter die al vaker in het nieuws kwam, ging helemaal los in een hotel.

Mondo meld dat Panajotovic werd aangehouden, nadat hij een spoor van vernielingen achter liet in het restaurant van een hotel in Kopaonik, Servië.

Vernielingen

Volgens de Servische media bestaat er een gegrond vermoeden dat Panajotović zondagochtend rond vier uur de complete inventaris vernielde. Niemand raakte gewond, maar Panajotovic werd aangehouden door de politie. Het onderzoek is nog in volle gang.

In 2012 versloeg Panajotovic die een kortstondige MMA-carrière met lange onderbrekingen had Bob Sapp. De Serviër die een beveiligingsbedrijf heeft kwam een aantal jaren in het nieuws vanwege een spraakmakend incident.

Incident

Een chauffeur van zijn bedrijf, Luka Radulovic reed in 2017 met de Servische president aan boord, expres een andere auto aan, met twee Tsjetsjeense mannen. Radulovic die dronken achter het stuur zat, had een conflict met de twee Tsjetsjenen. Welke was ontstaan in een nachtclub.

De politie meld dat Panajotovic wordt verdacht van verstoring van de openbare orde en huisvredebreuk, onder invloed van alcohol. De verdachte heeft tot 48 uur vastgezeten en zal binnenkort worden voorgeleid. Aldus een vertaling van de politie.

Bekijk ook

Aspen Ladd verruilt UFC voor PFL na genadeloos ontslag

Aspen Ladd verruilt UFC voor PFL na genadeloos ontslag

Aspen Ladd, 27, werd onlangs ontslagen uit de UFC-selectie

Agentje boksen loopt verkeerd af! 'GTA in het echt' (video)

Agentje meppen loopt verkeerd af! ‘GTA in het echt’ (video)

Agressie op straat komt in alle vormen voor.

Pereira huurt oud rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht met Adesanya

Pereira huurt Glory rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht

Alex Pereira heeft de hulp ingeroepen van

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page