MMA-trucker KO't wannabee gangster (video) Nieuws
Nieuws

MMA-trucker KO't wannabee gangster (video)

MMA-trucker KO't wannabee gangster (video)

Een straatbende lid uit New York kreeg er flink van langs van een MMA-getrainde vrachtwagen chauffeur uit Arizona. De video die viraal ging, dook recentelijk weer op toen bleek dat het straatbende lid naar voren trad om zijn zegje te doen over het gebeuren.

Een video van een straatgevecht tussen een New Yorker en een vrachtwagenchauffeur uit Arizona deed zijn ronde op het internet, bekend als "Wannabe Gangster krijgt klappen van een Arizona Trucker."

Verdiend

Na weken van ontkenning op sociale media dat hij in elkaar werd geslagen, gaf het straatbende lid geïdentificeerd als DJ Freekie London, eindelijk zijn fouten toe. Er werd gevreesd voor diens leven na de brute klappen die hij kreeg. Maar er blijkt niets aan de hand.

Vanaf het begin van de video is het onduidelijk hoe de ruzie begon, en toch merkten sommige mensen op dat de vrachtwagenchauffeur uit Arizona te ver ging, terwijl anderen vinden dat de wannabe gangster de klappen verdiende.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws