Woeste Kayla MEPT rivaal 'KO'! 1 miljoen in zicht (video)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Woeste Kayla MEPT rivaal ‘KO’! 1 miljoen in zicht (video)

Woeste Kayla MEPT rivaal ‘KO’! 1 miljoen in zicht (video)

Kayla Harrison is wellicht de meeste geduchte vrouwelijke vechter ter wereld. De voormalige Olympisch Judoka lijkt niet te stoppen en is op weg naar nog een miljoen dollar in de PFL finale. Afgelopen nacht mepte zij Genah Fabian tot moes in het Seminole Hard Rock Hotel & Casino in Hollywood, Florida.

Dat Harrison een gevaarlijke vechter is hebben veel knok dames al ondervonden, zo ook de Belgische Cindy Dandois die recentelijk als tussendoortje voor de Amerikaanse diende. Dandois kreeg een flink pak slaag en afgelopen nacht was Genah Fabian aan de beurt.

Ik zal je slaan

Ook Fabian kreeg op hardhandige wijze een stevige afstraffing. Harrison die zich door niemand laat stoppen kondigde afgelopen week aan dat vechtsport organisatie PFL haar betere tegenstanders moet bieden, of een grote zak geld.

Wel melde voormalig UFC en huidig Bellator MMA kampioen Cris Cyborg zich. Deze zou bereidt zijn om op wedstrijd gewicht van Harrison te willen komen. ,,Met gemak haal ik dat”, schreef Cyborg. Waarop Harrison reageerde; ,,Wat een prestatie zou dat zijn, maar mij verslaan kun je wel vergeten”, en daar zou Harrison best weleens gelijk in kunnen hebben.

Bekijk ook

‘Waar zit je?’ McGregor uitgedaagd door oud-rivaal

Waar zit je McNuggets

Dodelijke aanval! ‘Bekende bokser ernstig gewond, vriend overleden’

Ik hoorde geschreeuw. Ze riepen: ‘Een beer!’

Strelka knokker ‘KO’ door de touwen getrapt’ (video)

Strelka is een fenomeen in Rusland

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page