? | VIDEO TRAILER: Nieuwe MMA-film Cagefighter vol echte actie Nieuws
Nieuws

? | VIDEO TRAILER: Nieuwe MMA-film Cagefighter vol echte actie

? | VIDEO TRAILER: Nieuwe MMA-film Cagefighter vol echte actie

De nieuwe vechtfilm Cagefighter is er een die je als vecht fan niet mag missen.

In Cagefighter: Worlds Collide staat Reiss Gibbons (acteur en CONTENDERS MMA-vechter Alex Montagnani) op ​​het punt zichzelf te versterken als de beste ooit in de LEGENDS-kooi.

Maar wanneer een slimme promotor Max Black (Gina Gershon) hem plaatst tegen pro-worstel superster Randy Stone (AEW-kampioen, Jon Moxley) tijdens het allereerste crosspromotie-evenement van het bedrijf, bevindt Reiss zich in de zwaarste strijd van zijn leven.

Net als in het echt

Naast de met sterren bezaaide cast zijn UFC Hall of Famer Chuck Liddell, tweevoudig wereldkampioen zwaargewicht, Jay Reso en voormalig UFC-kampioen middengewicht en Strikeforce, Luke Rockhold is de film gevuld met bekend acteurs.

De film is momenteel gepland om op zaterdag 16 mei exclusief via FITE beschikbaar te zijn voor streaming-aankopen buiten de Verenigde Staten. Volgens het bedrijf zal deze unieke première worden gepromoot op dezelfde manier als een echt pay-per-view-evenement, compleet met een aftelling van de preshow en een live postshow.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws