Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Video: Succesvol Bellator debuut ‘eenhandige’ Nick Newell

Video: Succesvol Bellator debuut ‘eenhandige’ Nick Newell

Video: Succesvol Bellator debuut 'eenhandige' Nick Newell

Het lijkt erop dat Nick Newell zich van zijn plek bij Bellator verzekerd heeft.

Newell is bekend geworden vanwege het feit dat hij een aangeboren geamputeerde is die een arm mist, maar desondanks een zeer succesvolle MMA-carrière heeft gehad en een 16-2 professioneel record heeft opgebouwd. Zaterdagavond maakte hij bij Bellator 225 in zijn geboorteplaats Bridgeport eindelijk zijn debuut en hij stelde niet teleur.

Newell probeert al jaren geaccepteerd te worden voor een grote organisatie en behandeld te worden als elke andere vechter. Na een indrukwekkend gevecht eerder dit jaar, tekende Bellator MMA hem voor een eenmalig gevecht waarin hij zichzelf mocht bewijzen.

Luid applaus

Newell domineerde in zijn Bellator-debuut, Corey Browning die neerhaalde en hem in een wurggreep nam, dit weer met luid applaus van de menigte ontvangen.

ZIE OOK >> Nick Newell: Ik ga met de winst naar huis bij mijn Bellator debuut

Hij kreeg eerder een kans tijdens Dana White’s Tuesday Night Contender Series, maar verloor de wedstrijd en zijn kans om bij de UFC te tekenen.

Bekijk ook

Video: Jorge Masvidal vs. Nate Diaz UFC 244 persconferentie

Afgelopen nacht hield de UFC haar persconferentie voor het UFC 244 event met in de hoofdrollen Nate diaz en Jorge Masvidal.

UFC Dana White: Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 3 op komst

UFC-president Dana White heeft bevestigd dat voormalig wereldkampioen Daniel Cormier nog minstens één keer zijn opwachting zal maken.

Hesdy Gerges: ‘Als ik dit gevecht verlies stop ik met MMA’

Voormalig top kickbokser Hesdy Gerges staat voor zijn tweede MMA-wedstrijd bij Bellator