Video: Succesvol Bellator debuut 'eenhandige' Nick Newell Nieuws
Nieuws

Video: Succesvol Bellator debuut 'eenhandige' Nick Newell

Video: Succesvol Bellator debuut 'eenhandige' Nick Newell
Video: Succesvol Bellator debuut 'eenhandige' Nick Newell

Het lijkt erop dat Nick Newell zich van zijn plek bij Bellator verzekerd heeft.

Newell is bekend geworden vanwege het feit dat hij een aangeboren geamputeerde is die een arm mist, maar desondanks een zeer succesvolle MMA-carrière heeft gehad en een 16-2 professioneel record heeft opgebouwd. Zaterdagavond maakte hij bij Bellator 225 in zijn geboorteplaats Bridgeport eindelijk zijn debuut en hij stelde niet teleur.

Newell probeert al jaren geaccepteerd te worden voor een grote organisatie en behandeld te worden als elke andere vechter. Na een indrukwekkend gevecht eerder dit jaar, tekende Bellator MMA hem voor een eenmalig gevecht waarin hij zichzelf mocht bewijzen.

Luid applaus

Newell domineerde in zijn Bellator-debuut, Corey Browning die neerhaalde en hem in een wurggreep nam, dit weer met luid applaus van de menigte ontvangen.

ZIE OOK >> Nick Newell: Ik ga met de winst naar huis bij mijn Bellator debuut

Hij kreeg eerder een kans tijdens Dana White’s Tuesday Night Contender Series, maar verloor de wedstrijd en zijn kans om bij de UFC te tekenen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws