UFC STER CONOR MCGREGOR: 'Ik ben te ver gegaan' Nieuws
Nieuws

UFC STER CONOR MCGREGOR: 'Ik ben te ver gegaan'

UFC STER CONOR MCGREGOR: 'Ik ben te ver gegaan'
UFC STER CONOR MCGREGOR: 'Ik ben te ver gegaan'

Conor McGregor geeft toe dat hij misschien te ver is gegaan in de aanloop naar zijn gevecht met Khabib Nurmagomedov.

De Ier is misschien wel de meest productieve plaaggeest in de vechtsport om zijn tegenstanders uit de tent te lokken, maar zelfs hij is in staat om over de streep te gaan bij het promoten van een gevecht. In de aanloop naar zijn strijd tegen Khabib op UFC 229, viel de Ierse superster mondeling de lichtgewicht kampioen aan met persoonlijke opmerkingen over zijn vrouw, zijn vader en zijn religie.

Nurmagomedov gaf McGregor het nakijken door hem te verslaan in de vierde ronde. Ondanks het resultaat, sprong Nurmagomedov over de kooi slechts enkele seconden na het behalen van zijn overwinning om achter een van de teamleden van McGregor aan te gaan.

Wel schuld geen spijt

De Russische teamgenoten gingen een gevecht aan met McGregor, terwijl de beveiliging een hele kluif hadden om alles onder controle te krijgen. Hoewel er zeker geen liefde verloren is gegaan tussen de twee vechters, kijkt McGregor nu terug en geeft toeg dat de persoonlijke aanvallen misschien te ver zijn gegaan bij het irriteren Nurmagomedov in de dagen en weken voorafgaand aan hun confrontatie.

"Sommige dingen zijn misschien te ver gegaan, maar het is wat het is", zei McGregor in een recent interview met ESPN. "Het is de vechtindustrie. Aan het einde van de dag ging het zoals het ging. Dat is het. "Het is duidelijk dat McGregor niet echt vervuld is met spijt en hij wijst ook de vinger naar Nurmagomedov voor het helpen ontsteken van de lont die tot zo'n explosieve situatie leidde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws