UFC-ster Conor McGregor: 'Iedereen vlucht voor mij' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Conor McGregor: 'Iedereen vlucht voor mij'

UFC-ster Conor McGregor: 'Iedereen vlucht voor mij'

In een berucht op twitter laat Conor McGregor niets aan de verbeelding over. Hij komt er aan op lichtgewicht en dat zal menig hoofd doen omdraaien. McGregor lijkt nooit moeite te hebben gehad met de diverse gewichtklassen binnen de UFC.

De Ier was van 12 december 2015 tot 26 november 2016 wereldkampioen UFC vedergewicht (tot 66 kilo). En van 13 november 2016 tot 7 april 2018 (ook) UFC wereldkampioen lichtgewicht (tot 70 kilo). McGregor was daarmee de eerste MMA-vechter ooit met UFC-titels in meerdere gewichtsklassen tegelijkertijd.

Op de vlucht

Zijn aanstaande gevecht tegen Dustin Poirier op 23 januari staat nu al garant voor sensatie. Het is de tweede keer dat beide vechters elkaar zullen ontmoeten. McGregor is van plan na een zege op Poirier om de lichtgewicht divisie naar zich toe te trekken. Poirier riep op tot een titelgevecht met de Ier. Echter is deze nog in handen van Khabib Nurmagomedov. Ook als is deze recentelijk met pensioen gegaan.

Khabib zegt niet terug te keren maar de UFC heeft de titel nog niet afgepakt van de Rus. McGregor stuurt alvast een boodschap uit. titelgevecht of niet niemand zal hem aankunnen. In het bericht met een gespierde McGregor zegt hij: ,,155 lb (70.3 kg) en ze vluchten allemaal. " De Ier lijkt zelfverzekerd en overtuigd. Ze gaan allemaal voor hem op de loop.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws