UFC-ster Conor McGregor: 'Iedereen vlucht voor mij' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-ster Conor McGregor: ‘Iedereen vlucht voor mij’

UFC-ster Conor McGregor: ‘Iedereen vlucht voor mij’

Conor McGregor bereidt zich voor op zijn rentree in januari. De Iers traint zich een slag in de rondte en zet alvast de UFC lichtgewicht divisie op scherp.

In een berucht op twitter laat Conor McGregor niets aan de verbeelding over. Hij komt er aan op lichtgewicht en dat zal menig hoofd doen omdraaien. McGregor lijkt nooit moeite te hebben gehad met de diverse gewichtklassen binnen de UFC.

De Ier was van 12 december 2015 tot 26 november 2016 wereldkampioen UFC vedergewicht (tot 66 kilo). En van 13 november 2016 tot 7 april 2018 (ook) UFC wereldkampioen lichtgewicht (tot 70 kilo). McGregor was daarmee de eerste MMA-vechter ooit met UFC-titels in meerdere gewichtsklassen tegelijkertijd.

Op de vlucht

Zijn aanstaande gevecht tegen Dustin Poirier op 23 januari staat nu al garant voor sensatie. Het is de tweede keer dat beide vechters elkaar zullen ontmoeten. McGregor is van plan na een zege op Poirier om de lichtgewicht divisie naar zich toe te trekken. Poirier riep op tot een titelgevecht met de Ier. Echter is deze nog in handen van Khabib Nurmagomedov. Ook als is deze recentelijk met pensioen gegaan.

Khabib zegt niet terug te keren maar de UFC heeft de titel nog niet afgepakt van de Rus. McGregor stuurt alvast een boodschap uit. titelgevecht of niet niemand zal hem aankunnen. In het bericht met een gespierde McGregor zegt hij: ,,155 lb (70.3 kg) en ze vluchten allemaal. ” De Ier lijkt zelfverzekerd en overtuigd. Ze gaan allemaal voor hem op de loop.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page