UFC-ster Conor McGregor: 'Iedereen vlucht voor mij' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-ster Conor McGregor: ‘Iedereen vlucht voor mij’

UFC-ster Conor McGregor: ‘Iedereen vlucht voor mij’

Conor McGregor bereidt zich voor op zijn rentree in januari. De Iers traint zich een slag in de rondte en zet alvast de UFC lichtgewicht divisie op scherp.

In een berucht op twitter laat Conor McGregor niets aan de verbeelding over. Hij komt er aan op lichtgewicht en dat zal menig hoofd doen omdraaien. McGregor lijkt nooit moeite te hebben gehad met de diverse gewichtklassen binnen de UFC.

De Ier was van 12 december 2015 tot 26 november 2016 wereldkampioen UFC vedergewicht (tot 66 kilo). En van 13 november 2016 tot 7 april 2018 (ook) UFC wereldkampioen lichtgewicht (tot 70 kilo). McGregor was daarmee de eerste MMA-vechter ooit met UFC-titels in meerdere gewichtsklassen tegelijkertijd.

Op de vlucht

Zijn aanstaande gevecht tegen Dustin Poirier op 23 januari staat nu al garant voor sensatie. Het is de tweede keer dat beide vechters elkaar zullen ontmoeten. McGregor is van plan na een zege op Poirier om de lichtgewicht divisie naar zich toe te trekken. Poirier riep op tot een titelgevecht met de Ier. Echter is deze nog in handen van Khabib Nurmagomedov. Ook als is deze recentelijk met pensioen gegaan.

Khabib zegt niet terug te keren maar de UFC heeft de titel nog niet afgepakt van de Rus. McGregor stuurt alvast een boodschap uit. titelgevecht of niet niemand zal hem aankunnen. In het bericht met een gespierde McGregor zegt hij: ,,155 lb (70.3 kg) en ze vluchten allemaal. ” De Ier lijkt zelfverzekerd en overtuigd. Ze gaan allemaal voor hem op de loop.

Bekijk ook

Topkickbokser Donovan Wisse over GLORY: ‘Communicatie kan beter’

Donovan Wisse is met recht een van de meest getalenteerde vechters bij GLORY Kickboxing. De ...

POLITIE: 40 man publiek bij illegale MMA-wedstrijd, vechter zwaar gewond

Een belletje om een ambulance lijkt een illegaal MMA-evenement te hebben verraden vanavond in Lünenburg, ...

NEP: UFC-kampioen Sterling te kakken gezet door collega vechters

UFC-kampioen Sterling uitgespuugd door collega vechters