UFC-ster Conor McGregor deelt indrukwekkende foto's Nieuws
Nieuws

UFC-ster Conor McGregor deelt indrukwekkende foto's

UFC-ster Conor McGregor deelt indrukwekkende foto's

In aanloop naar het comeback gevecht van UFC-ster Conor McGregor wordt er hard getraind. Het lijkt erop dat McGregor zijn overstap naar weltergewicht zeer serieus neemt. De voormalige UFC-vedergewicht en lichtgewicht kampioen lijkt een aanzienlijke hoeveelheid spiermassa te hebben gekweekt.

ZIE OOK >> Conor McGregor maakt comeback in januari 2020

De flamboyante Ier staat tijdens UFC 246 tegenover Donald ‘Cowboy’ Cerrone en wil blijkbaar niets aan het toeval overlaten. De vechter plaatste onlangs foto's van zichzelf op Twitter en hij ziet er groter en gespierder uit dan ooit tevoren. Hij lijkt alles op alles te willen zetten om tegen Cerrone te winnen.

Zeg maar dag tegen de titel

McGregor vocht in 2016 tegen twee keer tegen Nate Diaz, verloor de eerste wedstrijd maar won de rematch op UFC 202 via meerderheidsbesluit, de deelname van beide vechters werd met een extra bonus beloond als een van de beste gevechten van dat jaar.

Sindsdien heeft McGregor de lichtgewicht titel gewonnen, werd ontdaan van de lichtgewicht titel, vocht tegen Floyd Mayweather Jr. in de boksring en daagde Khabib Nurmagomedov uit voor de titel op UFC 229. McGregor verloor in de vierde ronde en kon zijn lichtgewicht titel niet behouden. Echter is hij er op gebrand 2020 zijn jaar te maken met Cerrone als eerste tegenstander om te verslaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws