UFC Nieuws: Henry Cejudo en Urijah Faber beginnen strijd via Twitter Nieuws
Nieuws

UFC Nieuws: Henry Cejudo en Urijah Faber beginnen strijd via Twitter

UFC Nieuws: Henry Cejudo en Urijah Faber beginnen strijd via Twitter
UFC Nieuws: Henry Cejudo en Urijah Faber beginnen strijd via Twitter

Fans over de hele wereld waren zeer verheugd om voormalig WEC-kampioen Urijah Faber een triomfantelijke terugkeer naar MMA te zien maken.

Faber wist Ricky Simón binnen een minuut te verslaan. Faber had meteen al zijn volgende tegenstander in gedachten en aarzelde niet om hem uit te dagen. Die man is vlieggewicht en bantamweight-kampioen, Henry Cejudo.

Toen de officiële ESPN-Twitter-pagina Fabers uitdaging plaatste, verspilde Cejudo geen tijd door Faber op sociale media na te jagen. Dit leidde tot een ketting van beledigende boodschappen tussen de twee.

Afwijzingen

Fans lijken verdeeld over deze mogelijke matchup. De meerderheid van de mensen gelooft dat het idee van deze strijd belachelijk is. Sommigen geloven dat Fabers indrukwekkende comeback en legende status genoeg is om nog een kans te maken op de titel.

Urijah Faber heeft vier keer gestreden voor een UFC-titel, het meest recent bij UFC 199 tegen Dominick Cruz. Faber staat vaak bekend als degene van, zo niet de beste, vechters die nog nooit een titel in de UFC hebben gewonnen. Cejudo versloeg recentelijk Marlon Moraes op UFC 238 om de vacante 135 pond wereldtitel te claimen. Cejudo riep Faber uitna die strijd, die snel werd afgewezen door fans.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws