Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Moskou: Bloed zweet en heftige knokpartijen (videos)

UFC Moskou: Bloed zweet en heftige knokpartijen (videos)

UFC Moskou: Bloed zweet en heftige knokpartijen (videos)

Zaterdagavond vond in de CSKA Arena Moskou, Rusland het UFC event plaats met een aantal heftige partijen.

Daar waar verwacht werd dat de Russische vechters in het geheel zouden overheersen liepen enkele van hen tegen een verlies aan. Zo hadden in het main event Ramazan Emeev, Khadis Ibragimov en Zelim Imadaev het nakijken. Een opvallende partij was die tussen Ramazan Emeev en Anthony Rocco Martin.

Martin sloopte beetje bij beetje het linker kuitbeen van Emeev, welke begon op te zwellen. Emmen leek echter geen kik te geven en knokte door maar verloor uiteindelijk op beslissing tegen Martin. De partij tussen Khadis Ibragimov en Ed Herman leek van het zelfde laken een pak.

Ware oorlog

Ibragimov leed zeer vroeg door en perfect geplaatste knie van Herman aan een bloedneus. Deze bleef gedurende het gevecht opspelen en hinderde zichtbaar Ibragimov die dan ook verloor.

Danny Roberts sloeg met een wel gemikte hoek Zelim Imadaev naar het canvas na een aantal slopende rondes. De ommekeer kwam in de partij tussen Alexander Volkov en Greg Hardy. Een zwaargewicht gevecht waar Hardy verraste, echter gaf deze aan gewond te zijn aan de rechterhand of pols. Dit beperkte Hardy en Volkov zette de partij op zijn naam via beslissing.

Stoten en trappen

De partij tussen Zabit Magomedsharipov en Calvin Kattar was er een uit het boekje. Magomedsharipov die bekend staat om zijn grote arsenaal aan wapens gebruikte deze dan ook. Het staande gevecht werd een uitwisseling van stoten.

Een paar takedown pogingen daar gelaten bleven beide vechters op de been. De Wu shu en Sanda achtergrond gaven Magomedsharipov het voordeel en deze won dan ook via unanieme beslissing.

Bekijk ook

BLESSURE: Kickbokser en UFC-vechter Gökhan Saki geopereerd

Op 25 mei 2017 werd aangekondigd dat Gökhan Saki een meerjarige gevechtscontract had getekend met de UFC

Record aantal UFC-vechters voor ‘langere tijd’ geschorst

Het UFC evenement in Moskou elke plaats vond op 9 november in de CSKA Arena, krijgt een vervelend staartje voor enkele deelnemers.

Cris Cyborg wil een overstap maken naar het boksen

MMA-vechter Cris Cyborg uit de kleren tijdens fotosessie (Beelden)

De voormalige UFC-vechter Cris Cyborg, toont meer van zichzelf in een onthullende fotoshoot