UFC Kampioen Valentina Shevchenko breekt filmster Halle Berry's botten Nieuws
Nieuws

UFC Kampioen Valentina Shevchenko breekt filmster Halle Berry's botten

UFC Kampioen Valentina Shevchenko breekt filmster Halle Berry's botten
UFC Kampioen Valentina Shevchenko breekt filmster Halle Berry's botten

Filmster Halle Berry zegt dat ze flink aangepakt is door UFC Kampioen Valentina Shevchenko.

Oscarwinnaar Halle Berry zegt dat ze 'enkele botten brak' tijdens het maken van haar nieuwe film Bruised over een in ongenade gevallen MMA-vechter. Naast haar regiedebuut speelt Berry ook de hoofdrol in de film, en dook ze in de MMA-wereld met UFC-vrouwen vlieggewicht kampioen Valentina Shevchenko.

Berry speelt in de film de rol van Jackie ‘Justice’, en ze zegt dat de voorbereiding op de rol panische aspecten had. In Jimmy Fallons The Tonight Show, zei Berry: ‘Ik heb echt wat gebroken en raakte flink geblesseerd tijdens de opnamen. "

Echte gevechten

'Valentina is een beest, maar ik had niet om een ​​betere leraar, een betere scène partner, en een betere gevechtspartner kunnen vragen. " Shevchenko is tevens de tegenspeler van Berry in de film.

"Ze heeft er zo veel realiteit voor me in verwerkt. Soms had ik het gevoel dat ik echt aan het vechten was. Zoals onze scheidsrechter in de film is een echte scheidsrechter, en hij zegt een paar keer: "Man, ik dacht dat ik naar een echt gevecht keek" omdat ze zoveel kracht en authenticiteit aan onze vechtscènes toevoegde. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws