Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Tragisch: MMA-vechter overleden na bizar ongeluk (video)

Tragisch: MMA-vechter overleden na bizar ongeluk (video)

Afgelopen weekend kwam een MMA-vechter wel heel tragisch aan zijn einde.

Farkhad Poladov, die wereld- en Europees kampioen werd MMA, stierf. Poladov stierf in City Clinical Hospital No. 3, waar hij werd geopereerd.

Bizar voorval

De Azerbaijaanse MMA-vechter verloor de controle over het voertuig wat hij bestuurde met als gevolg dat de auto tegen het trottoir terecht kwam aan de andere kant van de weg terecht kwam en tegen een auto botste. Toen Poladov uit de auto kroop werd hij naar verluidt overreden.

Poladov leed tijdens het incident ernstige verwondingen. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis met de diagnose linkervoet en thoraxfractuur. Ondanks de inspanningen van artsen stierf de atleet zondag.

Bekijk ook

MMA-vechter verliest vinger: Gaat toch gevecht aan

De Kroatische MMA-vechter Zoran Djodj verloor afgelopen weekend zijn pink door een oogstmachine, toch staat hij binnenkort in de kooi om te vechten.

Titelgevecht Nederlandse UFC-vechter De Randamie in gevaar?

Als het aan UFC-vechter Aspen Ladd ligt dan wordt de uitslag van haar verloren partij tegen de Nederlandse Germaine de Randamie teniet gedaan.

Nederlandse Mellony Geugjes wint MMA-partij tegen Russin

De Nederlandse Mellony Geugjes stond zaterdag 12 oktober tegenover de Russische Viktoria Sklyarova op European Beatdown 7.